Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 03

Palangoje įžiebta Kalėdų eglė ir origami figūros

Palangoje šeštadienio vakarą taip pat nušvito Šv. Kalėdų eglė. Kurortas gali didžiuotis pačia netradiciškiausia šventine eglute – dirbtinė eglutė padaryta iš Led lempučių, ji į kurortą atkeliavo iš Estijos.
Origami figūros J.Basanavičiaus gatvėje įkūnyja įvairius Baltijos jūros regiono gyvūnus.
Origami figūros J.Basanavičiaus gatvėje įkūnyja įvairius Baltijos jūros regiono gyvūnus. / J.Andrijauskaitės nuotr.

Kalėdų eglutės įžiebimo scenarijui kurortas pasirinko kelionę metų laikais, kurią lydėjo ansamblių, šokių grupių pasirodymai, Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solisto Mindaugo Rojaus dainos. Nuotaiką kėlė ir tradicinės kalėdinės dainos.  Aikštėje visai prie pat stovies pastatyta eglė įžiebta pasitelkiant ir šviesos, ugnies efektus. Kaip visuomet, mažuosius nustebino netikėtai ant stogo pasirodęs Kalėdų Senelis, klausdamas, ar palangiškiai laukia sniego. Vėliau Senelis pažadėjo, jog sniego po poros savaičių tikrai bus.

Į miesto aikštę susirinkusius palangiškius ir svečius pasveikino miesto meras Šarūnas Vaitkus. Jis linkėjo miestiečiams gerovės ir meilės bei kvietė per šventes dalintis šiluma ir gerumu.

„Palanga jau ne tik vasaros sostinė. Kviečiame ją aplankyti ir žiemą. Visą gruodį turėsime daug renginių, koncertų, lauksime ir mažųjų svečių“, - kvietė Š. Vaitkus.

Įžiebus Šv. Kalėdų eglę aikštėje šventė dar nesibaigė, renginys persikėlė į J. Basanavičiaus gatvę. Čia sugužėjo tiek žmonių lyg kaitriausią vasaros dieną.  Čia išdėstytos origami figūros, įkūnyjančios Baltijos jūroje gyvenančius gyvūnus – žuvėdrą, krevetę, ruonį ir kitus.

Šventę užbaigė dangų nušvietę fejerverkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius