Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 08

Palangos tilto laukia remontas

Pasibaigus vasaros sezonui jūros tiltas taps neprieinamas lankytojams dėl rekonstrukcijos. Palangos simbolio konstrukcijos visiškai sutrešusios, rašo „Lietuvos žinios“.
Palangos tiltas
Palangos tiltas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Supuvusios ne tik grindinio lentos, kurias prieš kiekvieną vasaros sezoną keisdavome, bet ir mediniai balkiai, ant kurių tvirtinama visa vaikščiojamoji dalis, turėklai ir kita. Tokia tilto būklė mums daro gėdą ir kelia grėsmę poilsiautojams. Jau parengtas rekonstrukcijos techninis projektas, dabar skelbsime darbų rangovo parinkimo konkursą“, – LŽ sakė Palangos meras Vytautas Stalmokas.

Rekonstrukciją žadama pradėti rugsėjo 1 dieną. Kurorto mero teigimu, Palangos simbolį planuojama remontuoti už savivaldybės biudžeto pinigus. Darbų vertė gali siekti nuo 1,5 iki 1,7 mln. litų.

Per rekonstrukciją ketinama atnaujinti visas medines tilto dalis – ne tik grindinio lentas ir turėklus, bet ir tvirtinamąsias sijas. Šios turėtų būti iš maumedžio, o lentos – eglinės. Taip pat bus pakeistos metalinės žvejų aikštelės bei prieplaukos konstrukcijos, naujosios bus padengtos antikorozine danga. Žadama pakeisti susidėvėjusius elektros kabelius, šviestuvus ir jų stovus.

Darbus planuojama baigti kitą pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius