Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 11 18

Pamatykite, kaip Lietuvos kūrėjai sveikina latvius su Latvijos nepriklausomybės diena

Latvijos nepriklausomybės dienos proga, kaimynams išsiuntėme ne tik sveikinimus, bet ir nuoširdų „Ačiū“. Prisijungę prie kampanijos „Ačiū“ Lietuvos kūrėjai savo draugus ir kolegas latvius pasveikino neįprastai.

Dainininkė Liepa Mondeikaitė „Ačiū“ skyrė Baibai Skurstenei Serdiuk ir Lauriui Reinikiui – už begalinį talentą ir nuostabų bendradarbiavimą. Dirigentas Gintaras Rinkevičius dėkojo Latvijos nacionalinės operos, Nacionalinio simfoninio orkestro, Liepojos simfoninio orkestro muzikantams, su kuriais kartu dirba jau daugybę metų. Fotografas Antanas Sutkus džiaugėsi bendrais projektais įgyvendintais su latvių fotografais, prisiminė drauge rengtas parodas, dėkojo už ilgametį nuoširdų bendradarbiavimą. Garsaus fotografo ryšius su kaimynine Latvija puikiai iliustruoja jo žodžiai „Man kiekvienas nuvažiavimas į Rygą yra kaip šventė“.

Valstybės atkūrimo šimtmečio kampanija „Ačiū“ skatina dėkoti Lietuvos draugams, visiems prisidėjusiems Lietuvos kelyje į sėkmę.

Valstybės atkūrimo šimtmečio kampanija „Ačiū“ skatina dėkoti Lietuvos draugams, visiems prisidėjusiems Lietuvos kelyje į sėkmę. Kampanija vyksta etapais – atsižvelgiant į svarbius įvykius, žmonės skatinami siųsti suasmenintus atvirukus valstybės ir jų pačių gyvenime svarbiems asmenims.

Kampanija prasidėjo 2017 m. kovo 29 d. minint vieną reikšmingiausių Lietuvos pasiekimų – įstojimą į NATO. Vėliau „Ačiū“ atvirlaiškiai buvo siunčiami Europos dienos, Gatvės muzikos dienos, Vaikų gynimo dienos proga. Birželio 16-ąją „Ačiū“ tarėme Islandijai, liepos 6-ąją atvirlaiškius siuntėme užsienio lietuviams, spalio 5-ąją dėkojome mokytojams.

VIDEO: Lietuvos kūrėjai sveikina latvius su Latvijos nepriklausomybės diena

Užfiksuotas kampanijos „Ačiū“ akimirkas ir daugiau informacijos galima rasti interneto svetainėje www.lietuva.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius