-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 09

Panevėžietis pasipiktino vaizdu autobuse – mėtėsi šiukšlės ir purvini skudurai

Panevėžietis nustebo ir pasipiktino, kokiais autobusais pirmadienį, šventiškai pasipuošę, į mokyklas turėjo važiuoti moksleiviai ir jų tėvai. 3 numerio maršrutiniu autobusu važiavęs vyras negalėjo patikėti tuo, ką pamatė: autobuse mėtėsi ne tik šiukšlės, bet ir purvini skudurai.
Autobusas Panevėžyje
Autobusas Panevėžyje / www.jp.lt nuotr.

Į naujienų portalą JP kreipėsi panevėžietis Ramūnas. Vyras pasakojo, kad pirmą naujų mokslo metų dieną įlipo į Panevėžio autobusų parkui priklausantį 3-iuoju numeriu pažymėtą miesto maršrutinį autobusą.

„Įlipome į autobusą rugsėjo 3-iosios ryte. Buvo 8.32 val. Tai buvo 3-iojo autobuso maršrutas, kuris pajudėjo iš Miško g. stotelės. Autobusas iš galinio sustojimo atvyko tikrai nevėluodamas, tad galėjo vairuotojas susitvarkyti savo transporto priemonę. Vaizdas įlipus – atstumiantis“, – pasakojo panevėžietis.

www.jp.lt nuotr./Tvarka autobuse papiktino panevėžietį
www.jp.lt nuotr./Tvarka autobuse papiktino panevėžietį

Ponas Ramūnas teigė, jog nustebino ne tik netvarka autobuse, bet ir tai, kad jis buvo iškleręs ir baisingai riaumojo.

„Matyt, jis buvo po remonto. Viskas aplopyta. Ir tiek šiukšlių. Ant sėdynių mėtėsi purvini skudurai, ant grindų, matyt po lopymo darbų, mėtėsi linoleumo nuplėšyti gabalai ir panaudotų kniedžių likučiai. Ir dar Panevėžio autobusų parkas svaičioja apie keleivių skaičiaus didinimą? Tik ne su tokia paslaugų kokybe“, – piktinosi panevėžietis.

Bendrovės „Panevėžio autobusų parkas“ laikinasis vadovas Arnoldas Gražys, išgirdęs iš naujienų portalo JP korespondentų panevėžiečio priekaištus, buvo lakoniškas.

„Išsiaiškinę jūsų nurodytas aplinkybes, informuojame, jog minėtas autobusas nebuvo planuojamas darbui maršrute, o į liniją buvo išsiųstas tiesiai iš remonto dirbtuvių, vietoje sugedusio autobuso. Vairuotojui ir mechanikui už pilnai neparuošto autobuso išleidimą į maršrutą pareikšti įspėjimai“, – atsiųstame atsakyme teigė A.Gražys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius