-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 28

Panevėžio valdžia prašo verslininkų paramos

Panevėžio valdžia miesto viešosioms erdvėms tvarkyti prašo verslininkų paramos. Verslininkų, įmonių ir gyventojų prašoma sutvarkyti konkrečius skverus, gėlynus, atnaujinti šunų vedžiojimo aikšteles. Nurodytos ir sumos: nuo 500 iki 30 tūkst. eurų. Tik pervedęs visą sumą į savivaldybės sąskaitą, dovanotojas bus įrašomas atminimo lentelėje.
Panevėžys
Panevėžys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Panevėžys

Verslininkai sveikina šią idėją, tačiau sako, kad ji pradėta ne nuo to galo. Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų direktorius, Visvaldas Matkevičius, teigia, kad pirmiausia reikia paklausti bendruomenių, ko joms reikia. Skverus turi tvarkyti pati savivaldybė, o grynųjų pinigų prašymas – išvis nepriimtinas dalykas.

„Mes turėtume galvoti, kaip pastatyti ar įrengti vaikų žaidimo aikštelę, pensininkų pabuvimo vietą, gal pastatyti kokį gražų akcentą mieste, bet susiduriame su situacija, kai graži iniciatyva paprastai numiršta, nes prieš tai nesuderinam su bendruomene.“ – kalbėjo V. Matkevičius.

Kai kurie tarybos nariai sako, kad parinktos vietos turi būti tvarkomos europinės paramos lėšomis, o ne iš verslininkų kišenės. Jie tikina jau seniai badantys pirštu į miesto centre esantį skverą, pilną šiukšlių. Pasak jų, nenormalu, kad ten nakvoja benamiai.

Kol kas į savivaldybės prašymą atsiliepė tik viena miesto įmonė, ketinanti dovanoti granitinį teniso stalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius