Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 04

Panevėžys spaudos veidrodyje: Asmenybių ir pareigybių pokyčiai

Antradienį Panevėžio spauda rašo apie iš pareigų atsistatydinusį krepšinio klubo „Lietkabelis“ trenerį, kunigystę metusį ir Temidei tarnausiantį vikarą bei išrinktą geriausią Panevėžio bosą.
Nauji Panevėžio aps. VPK pareigūnai
Nauji Panevėžio aps. VPK pareigūnai / Panevėžio aps. VPK nuotr.
Temos: 1 Panevėžys

Dienraštis „Sekundė“ skelbia kad, trečią kartą organizuotuose geriausio Panevėžio boso rinkimuose 2014-ųjų metų bosu tapo Panevėžio teritorinės ligonių kasos direktorius Jonas Narbutas. Pasak vieno rinkimų organizatorių Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinio direktoriaus Visvaldo Matkevičiaus, šiemet pirmajame etape rinkti geriausią bosą siūlyta iš 92 kandidatų, kuriuos galėjo siūlyti ir patys įmonių darbuotojai.

Šiemet pirmajame etape rinkti geriausią bosą siūlyta iš 92 kandidatų.

„Sulaukėme daug naujų kandidatų, džiaugiamės, kad į rinkimus įsitraukė ne tik Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariai“, – „Sekundei“ sakė V.Matkevičius.

Susumavus balsus, į finalą buvo atrinkti 10 daugiausia balsų surinkusių vadovų, iš kurių PPAR organizuotame uždarame kontaktų vakare komisija rinko geriausią iš geriausiųjų. Kandidatai į geriausio boso titulą turėjo atlikti įvairias užduotis – dainuoti karaokę, pasakoti anekdotus, atsakyti į komisijos narių klausimus.

Pavyzdžiui, geriausiam bosui J.Narbutui teko gaminti boso kokteilį. Savąjį jis pripylė tiesiai iš čiaupo ir pavadino „Aukštaitijos vandenys“. Pasak rūmų generalinio direktoriaus, jie antrajame etape būtų buvę svarbūs, jei du kandidatai būtų surinkę vienodą komisijos narių balsų skaičių, rašo „Sekundė“.

„Sekundė“ taip pat skelbia, kad buvęs Panevėžio Šv. Petro ir Povilo bažnyčios vikaras trisdešimtmetis Regimantas Tubelis, prieš daugiau nei metus dėl moters nusivilkęs sutaną, pasipuošė policininko uniforma.

Praėjusią savaitę jis kartu su kitais keturiais naujais pareigūnais prisiekė tarnauti Tėvynei ir papildė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato gretas. R.Tubelis šią savaitę pradeda dirbti Kupiškio rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būryje, rašo „Sekundė“.

Panevėžio aps. VPK nuotr./Nauji Panevėžio aps. VPK pareigūnai
Panevėžio aps. VPK nuotr./R.Tubelis (kairėje)

Aukštaitijos internetinė naujienų agentūra „Aina“ rašo, kad Panevėžio „Lietkabelio“ komandą palieka vyriausiasis treneris Mindaugas Budzinauskas, kuris pirmadienį klubo vadovams pranešė apie savo atsistatydinimą.

41-erių strategas prie Panevėžio ekipos vairo stojo prieš šį sezoną. Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) M.Budzinausko vadovaujamas „Lietkabelis“ per devynis susitikimus pasiekė tris pergales, o Baltijos krepšinio lygos (BBL) B grupėje laimėjo ir pralaimėjo po dusyk. Sezono išvakarėse buvo iškovota Raimundo Sargūno taurė.

Rezultatai neatitinka komandos sudėties.

„Rezultatai neatitinka komandos sudėties. Gerai viską apgalvojau ir priėmiau sprendimą pasitraukti. Žaidime labiausiai pasigedau to, kad komanda rungtyniautų su dideliu azartu, kovingumu ir užsidegimu. Dėl to kalti ne žaidėjai, o treneris. Noriu padėkoti visiems krepšininkams už darbą. Taip pat ačiū klubo vadovams už pasitikėjimą ir suteiktą galimybę dirbti šioje ekipoje“, – „Aina“ portalui sakė M.Budzinauskas.

Iš M.Budzinausko vairą perima asistentu dirbęs Gintaras Kadžiulis. Jo debiutas įvyks antradienio BBL mače su Valmieros „Valmiera“ klubu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius