Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 11 23

Parama įstrigo banke

Dėl sutrikusios banko „Snoras“ veiklos stringa ir pasirengimo didžiosioms miesto šventėms darbai. Savivaldybės bendrovė „Naujasis turgus“ negali skirti žadėtos paramos specialiems kalėdinės mugės nameliams pirkti, nes vis dar negali naudotis lėšomis, kurios laikomos šiame banke.
Idėja surengti tradicinę kalėdinę mugę kitaip pakibo ant plauko.
Idėja surengti tradicinę kalėdinę mugę kitaip pakibo ant plauko. / "15min" nuotr.

„Tikimės, kad bankas pradės normaliai dirbti ir jau šiandien galėsime vykdyti visus pavedimus. O jeigu dar nedirbs, surinksime pinigų iš sąskaitos kitame banke. Ką pažadėjome, tą ir duosime“, – sakė bendrovės direktoriaus pavaduotoja Zinaida Karpalo.

Kalėdinei mugei suplanuota nupirkti 6-10 namelių, skirtų prekybai. Jie kainuotų apie 30 tūkst. Lt. Namelius nupirkti ir jais vėliau rūpintis patikėta savivaldybės viešajai įstaigai „Klaipėdos šventės“. Tačiau ši lėšų kol kas negavo.
„Kalbėjau su viena įmone, kuri apsiims namelius pagaminti greitai. Ji geranoriškai sutiko palaukti užmokesčio, jeigu šis dėl rimtų priežasčių vėluotų“, – tikino įstaigos direktorius Remigijus Mockus.

Kalėdinės mugės pradžia numatyta gruodžio 3 d., kai bus įžiebta Kalėdų eglė.
Pernai išnuomoti nameliai verslininkus ne itin domino. Įsikurti ir prekiauti juose panoro nedaugelis, tad mugės metu užpildyti buvo ne visi.
Tačiau nepaisant to, šiemet savivaldybės tarnautojams kilo idėja surengti netradicinę mugę ir prekiauti nameliuose privilioti vokiečių verslininkus.

Vakar dar nebuvo aiškiai žinoma, kas mugėje dalyvaus, nors iki jos atidarymo liko kiek daugiau nei savaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius