Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 08 23

Pareigūnai rūpinasi Kupiškio krašto ūkininkų saugumu

Rugpjūčio mėnuo ūkininkams – pats darbymetis. Kupiškio mieste akį patraukia Panevėžio, Technikos ir Krasnavos gatvėmis link grūdų supirktuvių besidriekianti traktorių eilė.
Kupiškio pareigūnės bendravo su vietos ūkininkais
Kupiškio pareigūnės bendravo su vietos ūkininkais / Kupiškio r. PK nuotr.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kupiškio rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio specialistė (bendruomenės pareigūnė) Viktorija Aelita Budrienė kartu su Patrulių būrio vyriausiąja patrule Olga Griva susitiko su traktorių vairuotojais laukiančiais eilėje ir kalbėjosi apie turto apsaugos bei Kelių eismo taisyklių reikalavimų laikymosi svarbą.

Šia prevencine priemone siekiama užtikrinti pačių vairuotojų bei jų turto saugumą: išvengti degalų, technikos ir kitų vertingų daiktų vagysčių, pažymima pagal Kupiškio r. PK Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio atstovų pateiktą informaciją parengtame ir antradienį paviešintame pranešime.

Kupiškio r. PK nuotr./Kupiškio pareigūnės bendravo su vietos ūkininkais
Kupiškio r. PK nuotr./Kupiškio pareigūnės bendravo su vietos ūkininkais

Pareigūnės ragino pašnekovus bendradarbiauti ir pasidalyti informacija apie įtarimą sukėlusius įvykius. Eilėje laukiantys traktorių vairuotojai teigė, kad budriai prižiūri vieni kitų transporto priemones tiek dieną, tiek naktį.

V.A.Budrienė priminė, kad dėl stovinčių didelių gabaritų transporto priemonių kitiems eismo dalyviams pablogėja matomumas važiuojamojoje dalyje, paprašė gerbti kitus eismo dalyvius ir laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų.

Vairuotojai tikino, kad apie įtartinus automobilius ar asmenis, besisukinėjančius prie žemės ūkio technikos, nedelsiant praneš policijai, kad būtų užkirstas kelias nusikaltimams ir kitiems teisės pažeidimams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius