Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 14

Parketinę salę užpildys bardų trio muzika

Net neverta abejoti, kad Kauno valstybinio dramos teatro Parketinė salė penktadienį bus sausakimša, nes čia koncertuos grupė „Adios“.
Su įvairiais atlikėjais ir vieniems koncertuojantys A.Kulikauskas ir O.Ditkovskis Kaune pasirodys kartu su S.Bareikiu bendrame visų trijų kūrinyje – grupėje „Adios“.
Su įvairiais atlikėjais ir vieniems koncertuojantys A.Kulikauskas ir O.Ditkovskis Kaune pasirodys kartu su S.Bareikiu bendrame visų trijų kūrinyje – grupėje „Adios“. / „15min“ archyvo nuotr.

Dainuojantys aktoriai, instrumentalistai, kompozitoriai ar tiesiog bardai Andrius Kulikauskas, Saulius Bareikis ir Olegas Ditkovskis laikinosios sostinės melomanus savo dainomis palepina neretai. Tačiau paprastai jie pasirodo atskirai arba kartu su kitais dainuojamosios poezijos atstovais.

Tačiau kaip grupė „Adios“ muzikantai Kaune viešėjo jau seniai.

Puikiai vieni kitus pažįstantys grupės nariai kartu pradėjo koncertuoti prieš 10 metų. Išleidę albumą „Virš debesų“ ir su jo dainomis apkeliavę ne vieną koncertų salę muzikantai pasinėrė į asmeninius kūrybinius projektus. Muzikantai pripažįsta, kad per personalinius darbus nukentėjo „Adios“ veikla, tačiau žada, kad pamėgta trijulė ateityje kartu koncertuos dažniau. Tiems, kas pamiršo grupės narių biografijas, trumpai priminsime.

S.Bareikis ir O.Ditkovskis – Jaunimo teatro aktoriai, priklausantys legendiniam Dalios Tamulevičiūtės „dešimtukui“, dainuoja nuo studijų laikų. Koncertavo kartu su Kostu Smoriginu „Aktorių trio“, vėliau dažniausiai pasirodydavo kaip solistai. Kartu su jais grupėje „Adios“ koncertuojantis A.Kulikauskas – lietuvių kompozitorius, aranžuotojas buvo populiaraus estradinio ansamblio „Vilniaus aidai“ muzikantas ir vadovas, vėliau su maestro Vytautu Kernagiu įkūrė „Dainos teatrą“, ne vienus metus bendradarbiauja su „Keistuolių“ teatru, kuria muziką filmams ir spektakliams, koncertuojantis ir vienas, ir su kitais atlikėjais.

Koncertuoti vėl pradedantis trio „Adios“ Kauno valstybiniame dramos teatre pasirodys sausio 16 dieną 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius