Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 02

Parlamentaro L.Diniaus biuras Šiauliuose – nematomas

Seimo narys, „Vienos Lietuvos“ frakcijai priklausantis Laimontas Dinius 10 tūkst. litų išleido biuro įrangos nuomai, nors tame pačiame pastate dirbantys žmonės sako jo biuro nematę.
Laimontas Dinius
Laimontas Dinius / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.
Temos: 1 Laimontas Dinius

L.Dinius nurodo, kad jo biuras įsikūręs Šiauliuose, adresu Aušros al. 31. Tačiau šiuo adresu nė vienam šiauliečiui nepavyks rasti savo delegato ar jo atstovų, mat biuro ten nėra, rašo „Kauno diena“.

Tai dienraščiui patvirtino tuo pačiu adresu įsikūrusio Šiaulių kultūros centro direktorius Virginijus Stonkus. „Apie biurą nieko nežinau. Pas mane (patalpose – red. past.) jie nedirbo niekada. Biuro nesu akyse matęs. Kartą mačiau ant durų skelbimą – skambinti tokiu ir tokiu numeriu“, – sakė V.Stonkus.

V.Stonkaus teigimu, „Šiaulių MAX'as“ neveikia dar nuo praėjusių metų vasaros, o jeigu jo patalpose ir veiktų L.Diniaus biuras, tai būtų neteisėta.

„Šiaulių MAX'as“ jokios veiklos nevykdo nuo liepos ir dabar nieko nėra. Jeigu čia įregistruotas biuras, tokių dalykų negalėtų būti net juridiškai. Jeigu biuras čia būtų, tai būtų nelegalu“, – sakė pašnekovas. Esą norint pernuomoti kultūros centrui priklausančias patalpas, reikia miesto tarybos sprendimo, o tokio sprendimo V.Stonkus teigė nematęs, kaip ir L.Diniaus biuro.

Per praėjusius metus L.Dinius biurui išlaikyti skyrė tūkstančius litų. Kiekvieną ketvirtį Seimo nario parlamentinių išlaidų ataskaitoje mirgėjo keturženklės sumos, kurias jis teigė išleidęs kompiuterinės technikos ir biuro įrangos nuomai.

Iš viso šioms reikmėms pretendentas į Seimo vicepirmininko postą per metus išleido 10,2 tūkst. litų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius