Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 11

Parodą „Grožis ir sveikata“ aplankė 8 tūkst. žmonių

Savaitgalį Klaipėdoje šeštą kartą surengta paroda „Grožis ir sveikata 2010“.
Grožio ir sveikatos parodą Klaipėdoje aplankė 8 tūkst. žmonių.
Grožio ir sveikatos parodą Klaipėdoje aplankė 8 tūkst. žmonių. / Organizatorių nuotr.

Saulėtą rudens savaitgalį klaipėdiečiai ir miesto svečiai turėjo puikią progą palepinti save grožio ir sveikatingumo oazėje.

Šias metais paroda sulaukė net 115 dalyvių iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. Smagu ir tai, kad  daugiau nei pusė dalyvių Klaipėdos parodoje sudalyvavo pirmąjį kartą ir liko labai patenkinti parodos organizuotumu ir lankytojais.

Per tris dienas parodą aplankė daugiau apie 8 tūkstančius lankytojų. Toks lankytojų skaičius tik parodo, kad puoštis, gražintis ir rūpintis savimi nori kiekvienas.

Šiemetinė paroda buvo suskirstyta sektoriais: profesionalios paslaugos ir prekės atskirtos nuo sveikatingumo ir ekologiškų prekių bei paslaugų. Tad tiek profesionalas tiek galutinis vartotojas turėjo puikią progą atrasti tinkamą ir naudingą prekę bei paslaugą.

Įmonė „Sarma Beauty“, lankytojams pristatė ekologišką ir profesionaliąją kosmetikos liniją. Dauguma produktų lankytojai galėjo išbandyti dalyvių stenduose ir, gavę išsamią konsultaciją,produktą įsigyti labai patraukliomis kainomis.

Parodoje didžiulį pasisekimo sulaukė Lietuvos sveikuolių sąjungos  prezidento Dainiaus Kepenio seminaras „ Sveikata – tai labai paprasta“.

Per tris dienas buvo daugiau kaip 20 rengiamų seminarų įvairiausiomis ir aktualiausiomis grožio, mados ir sveikatingumo temomis.

Masažo specialistai lankytojus lepino masažais ir atpalaidavimo pratimais. Kol tėveliai lepinosi  grožio paslaugomis, vaikų priežiūros kampelyje jų vaikučius prižiūrėjo ir užėmė Klaipėdos šeimos klubo „ Pupa“ darbuotojai.

Šeštadienis buvo skirtas kirpėjų ir visažistų čempionatui. Nors šiais metais  IV kirpėjų ir visažistų čempionato dalyvių buvo nedaug, bet profesionalumu ir gražiais darbais nustebino visus susirinkusius stebėti pasirodymų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius