Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 06

Parodoje „Grožis ir sveikata” įsikurs sveikatingumo oazė

Didžiausi Vakarų Lietuvos ekspozicijų organizatoriai „Expo Vakarai” savo tradicinėje parodoje „Grožis ir sveikata 2010” žada naujovių, įdomybių bei mažų kainų.
Paroda Klaipėdoje „Grožis ir sveikata” bus organizuojama jau šeštą kartą.
Paroda Klaipėdoje „Grožis ir sveikata” bus organizuojama jau šeštą kartą. / Organizatorių nuotr.

Jau pernai buvo afišuojama sveikatingumo tema, tačiau spalio spalio 8-10 dienomis vyksiančioje parodoje ši tematika ypač suspindės, kadangi vis daugiau žmonių renkasi sveiką gyvensenos būdą, ekologiškus produktus.

Siūlys didžiules nuolaidas

Naujoje vietoje, Artojo g. 3 (buvęs prekybos centras „Senukai”), įsikūrusioje parodoje lankytojai galės rasti ir atskirą vien tik ekologiškų produktų sektorių.

Taip pat „Grožis ir sveikata 2010” netrūks kosmetikos kasdieniniam naudojimui, profesionalams ar dekoratyvinių grožio produktų.

Šiemet įmonės ypatingai ruošėsi, kad lankytojams galėtų pateikti išskirtinių pasiūlymų bei naujovių.
Parodoje vyks pirkimo-pardavimo renginys – tai yra žmonės galės įsigyti net iki 80 proc. pigesnių prekių. Tokios nuolaidos netaikomos įprastoje prekyboje, tad lankytojai tris dienas galės susirasti  pigesnės kosmetikos, bei kitų prekių.

Ekspozicijoje bus pristatoma nuo kosmetikos iki sveikatingumo prekių, papuošalų, apatinio trikotažo.

Produktai ir vyrams, ir moterims

Ypatingas šiemetinis „Grožis ir sveikata 2010” pasiūlymas – japoniška kosmetika. Pirmąkart parodoje dalyvauja įmonė, prekiaujanti šia produkcija. Moterims bus leidžiama pasilepinti japoniškos kosmetikos procedūromis.

Pamiršti nebus ir vyrai. Sporto besidominčiai stipriajai lyčiai taip pat bus įkurtas atskiras stendas. Sveikų, ekologiškų produktų ras ir besilaukiančios mamytės, taip pat jau turinčios kūdikius moterys.

Parodos svečių lauks daugybė kitų atrakcijų: masažų procedūros, kirpėjų, visažistų, nagų dizainerių čempionatų šou. Po stiklu bus išdėlioti nagų dizaino eksponatai, už kuriuos lankytojai galės balsuoti. Tuo tarpu čempionatų laimėtojai bus apdovanoti prizais.

Taip pat klaipėdiečiai bei miesto svečiai turės progos gauti profesiomalių konsultacijų, makiažo patarimų ar galės išsitirti savo plaukų, veido odos būklę.

Seminarai apie sveikatingumą, madą

Tradiciškai visas tris dienas parodoje „Grožis ir sveikata 2010” organizuojami nemokami seminarai. Jie prasidės penktadienį nuo 12 val. Seminarų pagrindinė tema – sveikatingumas, sveika gyvensena, naujausios mados tendencijos. Sekmadienį savo pranešimą pristatys garsusis Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas Dainius Kepenis. Parodos metu lankytojai galės įsirašyti į šią sąjungą ir tapti užsigrūdinusiais sveikuoliais. Žolinčių akademijos prezidentė Danutė Kunčienė ir liaudies medicinos daktaras Virgilijus Skirkevičius atskleis, kaip pasinaudoti natūraliais gamtos produktais.

Taip pat laukia seminaras apie masažo terapijas.

Lankytojus išjudins scenoje pasirodysiantys sporto klubo specialistai, kurie praves sveikatingumo pamokas su šou elementais. Publiką taip pat linksmins vaikų šokių pasirodymai, parodijos.

Džiugi šiemetinė naujiena, pagal ankstesnius lankytojų atsiliepimus, bus įkurta speciali vieta vaikams. Tėveliai galės palikti savo atžalas profesionaliems, pedagoginį išsilavinimą turintiems specialistams ir pasinerti į parodą.

Paroda  „Grožis ir sveikata 2010” vyks spalio 8-10 d.  Artojo g. 3 (buvęs prekybos centras „Senukai”). Atidarymas penktadienį 10 val.

Bilieto kaina vienam žmogui – 5 Lt., moksleiviams ir senjorams – 2 Lt, neįgaliesiems – nemokamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius