Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 21

Pasaulio krepšinio čempionatas – kartu su 15min: sugaukime krepšinio drakoną!

Iki Pasaulio krepšinio čempionato Kinijoje liko jau visai nedaug. Nuo rugpjūčio 31-os krepšinio aistruoliai iš viso pasaulio pasiners į daugiau nei dvi savaites truksiančias kovas dėl aukso medalio. 15min kviečia sekti visas krepšinio čempionato naujienas ir sirgti už Lietuvos rinktinę: palaikykime mūsų krepšininkus ir sugaukime krepšinio drakoną!
FIBA-2019-PS
Pasaulio krepšinio čempionatas – kartu su 15min: sugaukime krepšinio drakoną!

PASAULIO KREPŠINIO ČEMPIONATUI SKIRTĄ POLAPĮ RASITE ČIA.

24sek komanda pasiruošę išsamiai nušviesti svarbiausią šių metų krepšinio pasaulio įvykį. 15min skaitytojų laukia interviu su Lietuvos krepšininkais ir ryškiausiomis pasaulio krepšinio čempionato žvaigždėmis, karšti ir emocingi rinktinės žaidėjų bei trenerių komentarai prieš ir po kiekvienų čempionato rungtynių, taip pat – žaidimo analizė.

Kad krepšinio aistruoliai būtų visų įvykių centre, rengsime išskirtines publikacijas apie rinktinės, sirgalių ir čempionato svečių gyvenimą egzotiškojoje Kinijoje, Pasaulio čempionato užkulisius.

Čempionato metu turinį pateiksime kiekvienam skaitytojui patrauklia forma – rengsime ne tik straipsnius, kuriuos iliustruosime įspūdingomis nuotraukų galerijomis, bet ir videoreportažus bei audio podkastus su ekspertais ir įdomiomis čempionato asmenybėmis. Turinio įvairovė leis skaitytojams gyventi Lietuvos rinktinės ritmu.

Skaitytojų laukia ir specialus Pasaulio krepšinio čempionatui skirtas puslapis, kuriame 15min kvies sugauti krepšinio drakoną! Čia skaitytojai ras svarbiausias naujienas, rungtynių tvarkaraščius, specialų 15min rubrikos „Ar žinai?“ parengtą testą apie pasaulio krepšinio čempionato istoriją bei interaktyvią, įdomią ir išskirtinę informaciją apie Lietuvos rinktinės žaidėjus.

Laidos „Rinktinė 2019“ žiūrovai galės patogiai rasti visas apžvalgas vienoje vietoje, o nuo rugpjūčio 31 d. kviesime visus krepšinio fanus sirgti už savo nugalėtoją, spėti rungtynių rezultatus bei stebėti Pasaulio krepšinio čempioną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius