-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 27

Pašilių stumbryne – stumbriukų vardynos

Šiandien Valstybinių miškų urėdijos Panevėžio regioninio padalinio Pašilių stumbrynas, kaip ir kasmet, kvietė į stumbriukų vardynas.
Stumbriukas
Stumbriukas / Pašilių stumbryno nuotr.

Naujiesiems stumbryno gyventojams – trims stumbriukams – vardai buvo traukiami burtų keliu. Visi vardai buvo iš G raidės. To reikalauja Europos ženklinimo įstatymai. Pasak Panevėžio regioninio padalinio vadovo Giedriaus Brovišo, visi jaunikliai pavadinami vardais iš šios raidės. „Tai simbolizuoja giminės pratęsimą“, – sakė jis.

Stumbriukams buvo išrinkti Ginutės, Gimeritos ir Gintariuko vardai. „Tie, kurie šiuos vardus sugalvojo, tapo stumbriukų krikšto tėčiais ir krikšto mamomis. Tad tai bus įsimintinas įvykis ne tik stumbriukams, kurie gardžiavosi svečių pagamintu tortu, bet ir naujai iškeptiems krišto tėveliams“, – juokėsi G. Bronišas.

Šventės metu vyko vardų paskelbimas, torto iš šventės svečių atsineštų gėrybių kepimas, žaidimai, atrakcijos, arbatėlė su girininku ir įdomūs jo pasakojimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius