Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 30

Pasiūlymai A.Zuokui dėl darbo: nuo laivo kapitono iki laidos vedėjo

Praėjusį antradienį pareiškęs, kad traukiasi iš Seimo, liberalcentristas Artūras Zuokas teigia sulaukęs įvairiausių darbo pasiūlymų.
Artūras Zuokas
Artūras Zuokas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Artūras Zuokas

Vyriausioji rinkimų komisija patenkino A.Zuoko prašymą nuo gruodžio 1-osios nutraukti jo kaip Seimo nario įgaliojimus.

Liberalcentristas teigia jau sulaukęs įvairiausių darbo pasiūlymų. „Pasiūlymų gavau įvairiausių, daugiau nei tris šimtus: tapti aukle, taksi vairuotoju, pabūti tikru bedarbiu registruotu darbo biržoje, užsiimti žemės ūkiu ar tiesiog rinkti daržoves Ispanijoje“, – savo tinklaraštyje rašo A.Zuokas.

Jis teigia sulaukęs nemažai siūlymų grįžti į žurnalistiką, vesti politinių diskusijų laidą. „Kiti kviečia prisidėti prie verslo, tapti konsultantu ar užsiimti viešaisiais ryšiais, atidaryti restoraną ir importuoti vynus. Pasinaudojant patirtimi ir ryšiais pritraukti investuotojus į Lietuvą, kad būtų kuriamos šiuo metu taip reikalingos naujos darbo vietos. Ne vienas siūlė tapti Vilniaus, Kauno ar Alytaus meru, ragino siekti premjero posto, ministrauti, steigti naują partiją ar visuomeninį judėjimą. Įdomūs siūlymai skaityti paskaitas, atidaryti savo vardo lyderystės mokyklą, rašyti knygas. Kai kas ragina tiesiog pailsėti, pakeliauti, užsiimti fotografija ar kitais kultūros projektais. Malonus užsiėmimas –būti pramoginio laivo kapitonu ir aptarnauti turistus“, – sako A.Zuokas.
A.Zuokas sako, kad svarstys pasiūlymą dėl politinių diskusijų laidos, politikas bendradarbiaus su ,,ekspertais.eu’’, jam taip pat įdomus kapitono darbas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius