Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 17

Paskelbtas Lietuvos energetikos instituto direktoriaus konkursas

Švietimo ministerija penktadienį pranešė paskelbusi konkursą Lietuvos energetikos instituto direktoriaus pareigoms eiti.
Lietuvos energetikos institutas
Lietuvos energetikos institutas

Asmenys, pretenduojantys dalyvauti konkurse, gali teikti dokumentus iki birželio 17 dienos.

Pretendentai turi būti nepriekaištingos reputacijos, turėti technologijos, socialinių arba gamtos mokslų srities mokslo daktaro laipsnį, ne mažesnę kaip dešimties metų mokslinio darbo patirtį energetikos srityje, ne mažiau kaip penkerius metus vadybinės patirties.

Taip pat jiems reikia bent trejų metų dalyvavimo tarptautinio lygio fundamentinių ir taikomųjų mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros (MTEP) projektuose patirties bei projektų rezultatų komercinimo ir technologijų perdavimo patirties.

Kandidatams reikės išmanyti Lietuvos energetikos instituto pagrindinių mokslinių tyrimų krypčių realizavimo specifiką ir perspektyvą, Europos Sąjungos ir Lietuvos energetikos vystymo perspektyvas, naujausių pažangių technologijų energetikoje vystymąsi ir plėtrą pasaulyje.

Pretendentai taip pat turi išmanyti Lietuvos mokslo ir studijų politiką bei strategiją apibrėžiančius teisės aktus ir būti susipažinę su Europos Sąjungos mokslo ir studijų politiką apibrėžiančiais teisės aktais, ES struktūrinės paramos administravimo sistema.

Šalia lietuvių kalbos pretendentai turi gerai mokėti anglų kalbą.

Norintys dalyvauti konkurse pretendentai turės pateikti Lietuvos energetikos instituto strateginės veiklos plano projektą.

Šis institutas užsiima technologijos, fizinių ir socialinių mokslų sričių moksliniais tyrimais ir eksperimentine veikla.

Šiuo metu institutui vadovauja Sigitas Rimkevičius. Konkursas skelbiamas besibaigiant jo penkerių metų kadencijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius