Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 10

Paskirtas naujas Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinės ligoninės vadovas

Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinės ligoninės direktoriumi tapo Kęstutis Mazurkevičius.
Pernai jubiliejų atšventusi Kauno ligoninė turi naują vadovą.
Pernai jubiliejų atšventusi Kauno ligoninė turi naują vadovą. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Į ligoninės vadovo postą iš viso pretendavo 9 kandidatai, tačiau 2 jų į trečiadienį Kauno miesto savivaldybėje vykusią konkurso dalį – pokalbį su komisija - neatvyko.

Komisijos sprendimu, į ligoninės vadovo – vyriausiojo gydytojo postą paskirtas K.Mazurkevičius šias pareigas oficialiai pradės eiti, kai jo kandidatūrą patvirtins Kauno miesto savivaldybės taryba. Planuojama, kad naujasis vadovas ligoninėje darbą pradės liepos viduryje.

K.Mazurkevičius šiuo metu dirba Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikoje personalo skyriaus vedėju. 41-erių metų medikas turi 15 metų administracinio darbo patirtį. Jis yra baigęs Kauno medicinos akademiją (dabartinį universitetą), kur įgijo gydomosios medicinos specialybę. 2001-2003 metais dirbo lektoriumi Vilniaus universiteto Socialinės medicinos centre. 2004-2008 metais buvo Rytų Lietuvos kardiologijos projekto vadovas.

Pasak paskirtojo VšĮ Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinės ligoninės vadovo, artimiausias jo, kaip direktoriaus, darbas – investicijų pritraukimas. Jos būtinos ir ligoninės modernizavimui, ir ligoninės personalo kvalifikacijos kėlimui.
„Būtina kaip galima greičiau išnaudoti visas galimybes, pritraukiant Europos Sąjungos fondų lėšas. Kadangi ligoninės steigėja – miesto savivaldybė, kuri atsakinga ne tik už pirmo sveikatos priežiūros paslaugų teikimo lygio įstaigas, bet ir už antrinį lygį, tikiuosi ir miesto valdžios paramos“, - sakė K. Mazurkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius