-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 06

Populiariausia idėja Lietuvai – legalus medicininių kanapių vartojimas

Rugsėjį prasidėjusi iniciatyva „Idėja Lietuvai“ įsibėgėja – iki pirmojo, idėjų rinkimo, etapo pabaigos liko vos dvi savaitės. Tad visi turintys idėją, bet jos dar nepasiūlę, turėtų suskubti.
Iniciatyva „Idėja Lietuvai“
Iniciatyva „Idėja Lietuvai“ / 15min nuotr.

Iki lapkričio 20 d. puslapyje idejalietuvai.lt visi norintys dar gali siūlyti savo ir balsuoti už jiems labiausiai patikusias jau pateiktas idėjas. Taip pat galima užpildyti ir popierinę anketą, kurią rasite žurnale „Savaitė“.

Iniciatyvai jau pateiktos 695 idėjos. Itin didelio susidomėjimo sulaukė net trys sritys, o viena idėja savo artimiausią konkurentę lenkia kone dvigubai.

Lietuvos gyventojai daugiausia idėjų siūlo ekonomikos (128), švietimo (104), vidaus reikalų (103) ir socialinės apsaugos (51) srityse.

Šiuo metu daugiausia palaikymo sulaukia idėja siūlanti įteisinti psichoaktyvių kanapių psichinės ir fizinės sveikatos gerinimui vartojimą.

Kiti siūlymai rikiuojasi taip: Lietuvos gynybines galias stiprinti pritraukiant į Šaulių sąjungą 50 tūkst. šaulių; įteisinti tos pačios lyties santuoką; supaprastinti receptų išrašymo tvarką; pakeisti tikybos pamoką.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tomo Balžeko idėjos Lietuvai – šachmatų ir žiniasklaidos raštingumo pamokos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius