Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 23

Pataisų dėl LEO LT likimo premjeras su D.Grybauskaite nederino

Nacionalinės energetikos bendrovės LEO LT likimą lemsiančių įstatymų projektų premjeras teigia nederinęs su išrinktąja prezidente Dalia Grybauskaite.
A.Kubilius lankosi VU Fizikos fakultete 2009-04-04
A.Kubilius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tai Andrius Kubilius pripažino antradienį susitikęs su Seimo opozicinių frakcijų nariais. „Aš nesu jos atstovas spaudai. Manau, ji žino, kaip susipažinti su projektais, kuriuos Vyriausybė pateikia Seimui. Manau, kad tai yra įvykę“, – sakė premjeras.

D.Grybauskaitė prieš savaitę pasiūlė kitą, greitesnį būdą išformuoti LEO LT, tačiau jo kol kas neatskleidžia.

Pasak jos, turto (kurį valstybė ir privatus akcininkas įnešė į LEO LT - BNS) vertinimas iš naujo gali kelti daug politinių, finansinių ir techninių problemų, be to, jis gali ilgai užtrukti.

Seimas antradienį pradėjo LEO LT likimą lemsiančių įstatymų projektų svarstymą, tačiau pataisoms po pateikimo rytiniame plenariniame posėdyje nebuvo pritarta – opozicija pareikalavo pertraukos iki vakarinio posėdžio.

Pertaukos metu opozicinės frakcijos kai kuriuos klausimus dėl LEO LT panoro išsiaiškinti su premjeru, nes jų netenkino, kad pataisų į Seimą atvyko pristatyti net ne energetikos ministras, o viceministras.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius