Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 29

Patikslintas Kauno 2010-ųjų biudžetas

Ketvirtadienį Kauno miesto savivaldybės taryba pritarė 2010 metų biudžeto pakeitimams. Biudžetas patikslintas atsižvelgus į valstybės skirtus 38,9 mln. litų kaip kompensaciją už negautas lėšas ankstesniais metais.
Kauno miesto valdžia patvirtino 2010 m. savivaldybės biudžetą
Kauno miesto valdžia patikslino 2010 m. savivaldybės biudžetą / E.Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Patikslintas šių metų miesto biudžetas turėtų siekti 703,7 mln. litų.

„Savivaldybės biudžeto 2010 metų pajamų ir asignavimų planas, kuris siekia 680,2 mln. litų, gavus kompensaciją, padidintas 23,7 mln. litų. Didžioji dalis papildomai gautų lėšų bus skirta kreditoriniams įsipareigojimams dengti“, – sakė Finansų skyriaus vedėjas Algimantas Laucius.

Švietimo ir kultūros departamentui skoloms padengti bus skirta 1,9 mln. litų. Šio lėšos bus panaudotos atsiskaitymams su maisto produktų tiekėjais, parūpinusiais produktų ikimokyklinėms įstaigoms, taip pat atsiskaityti už mokyklų ir darželių remonto darbus, suvartotą šilumos energiją, padengti išlaidoms už mokinių pavėžėjimą iš kaimo į miesto mokyklas.

Savivaldybės administracijai bus papildomai skirta 17,7 mln. litų. Dalis šių lėšų bus skirta Miesto įvaizdžio ir turizmo programai, Socialinių paslaugų ir kitos paramos programai (įskaitant vežėjų nuostoliams patirtiems dėl keleivinio transporto paslaugų teikimo visuomenei kompensuoti), kitiems įsiskolinimams dengti.

Miesto aplinkos tvarkymo programai numatyta papildomai 9,4 mln. litų. Iš jų 2 mln. litų bus skirti padengti skoloms už miesto gatvių apšvietimą. Tai pat bus skirta lėšų želdinių priežiūrai, saugaus eismo užtikrinimui, kapinių priežiūrai, gatvių pralaidoms ir vandens išleistuvėms remontuoti ir kitiems darbams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius