Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 23

Patvirtintas Alytaus vicemeras Š.Klėgeris ir administracijos direktorius R.Juonys

Antru mėginimu paskirtas antrasis Alytaus miesto mero, socialdemokrato Nerijaus Cesiulio pavaduotojas. Juo tapo Šarūnas Klėgeris. Už šį konservatorių atstovą vicemero poste balsavo 19 tarybos narių iš 22 užsiregistravusių. Ankstesniame posėdyje į vicemerus siūlytas konservatorius Povilas Labukas reikiamo palaikymo nesulaukė.
Alytaus savivaldybė
Alytaus savivaldybė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Š.Klėgeris save pristatė kaip savivaldos naujoką, tačiau jau 10-metį esantį šalia politikos. Politikas taip pat prisiminė, kad per savivaldos rinkimus jis buvo konservatorių kandidatas į miesto merus.

„Esu triatlonininkas, todėl turiu valios“, – pagrindines savo charakterio savybes pristatė Š.Klėgeris. Iki patvirtinimo jis dar nedrįso prognozuoti, kokias veiklas kuruos. Bet kuriuo atveju, vicemero darbą jis pradės gegužės 27 d.

Konservatoriaus kandidatūrą į antrąją mero pavaduotojo vietą palaikyti kvietė socialdemokratas, buvęs miesto meras Jurgis Krasnickas.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriumi patvirtintas socialdemokratas Rolandas Juonys. Iki šiol jis dirbo mero N.Cesiulio patarėju. Už kandidatą balsavo 18 iš 22 užsiregistravusių politikų. R.Juonys eiti pareigas pradėjo iškart.

Naujojo miesto mero N.Cesiulio komandoje pradėjo dirbti ir pirma vicemere balandžio 18 d. išrinkta socialdemokratė Jurgita Šukevičienė.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja buvo pasiūlyta dabartinė finansų ir investicijų skyriaus vedėja Neringa Rinkevičiūtė, apskritai savivaldoje dirbanti daugiau nei 18 metų. Jos kandidatūrą palaikyti kvietė buvęs administracijos direktorius Vytautas Jastremskas.

N.Rinkevičiūtės kandidatūrai pritarė 19 iš 22 tarybos narių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius