-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 16

Pažintis su Kauno marių apylinkėmis – „Nemigos žygyje“

Karščių nebijantys lietuviai kviečiami savo ištvermę patikrinti „Nemigos žygyje 2010“, kurį organizuoja Kauno marių regioninio parko direkcija.
Ekskursijoje dalyvavo apie 600 žmonių.
Žygeiviai Kauno marių prieigose ketina nueiti maždaug 25 km / Organizatorių nuotr.

Liepos 17–18 dienomis vyksiančiame žygyje gali dalyvauti visi norintys. Tiesa, prieš tai jie turėtų susipažinti su kelionės programa, nes ji gali būti ne kiekvieno jėgoms.

Kaip pasakojo vienas iš žygio rengėjų, Kauno marių regioninio parko direkcijos vyriausiasis biologas Giedrius Vaivilavičius, kelionė prasidės šeštadienį, 10 val., prie Kruonio hidroakumuliacinės elektrinės ženklo (šalia Alytaus kelio).

Pėsčiomis žygeiviai keliaus apie 25 km Kauno marių pakrante, lankydami gamtos ir kultūros paveldo objektus. Kas pageidauja, gali prisijungti prie žygio bet kuriame kelionės maršruto taške. Detalų maršrutą ir žemėlapį galima rasti Kauno marių regioninio parko direkcijos interneto svetainėje www.kaunomarios.lt.

Nepervargę ir nusiteikę panaktinėti bus pakviesti į neįprastą žygio dalį – „lauminėjimą“, kurio metu bus lankomos mitologinės vietos. Kiti tuo metu galės ilsėtis. Sekmadienį keliauti nebeteks – norintieji galės vykti namo, kiti ilsėtis įrengtoje stovykloje.

Svarbi informacija

Į žygio pradžios vietą galima atvykti visuomeniniu transportu. Šeštadienį iš Kauno (Kalniečių stotelės, prie buvusio „Kauno“ kino teatro) pro Rumšiškes į Kruonį važiuoja 1 mikroautobusas.

Važiuojantys savo transportu automobilius patariama palikti prie Rumšiškių bažnyčios. Nuo ten iki Kruonio juos galės pavežti žygio rengėjai. Kartu su savimi reikėtų nepamiršti maisto, palapinių, miegmaišio ir prožektorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius