Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 07

Penktadienį mobilusis vakcinavimo punktas veiks Klaipėdos „Akropolyje“

Penktadienį, sausio 7 d., Klaipėdos „Akropolyje“ gyventojai kviečiami pasiskiepyti nuo COVID-19 Nacionalinio kraujo centro (NKC) įrengtame mobiliajame vakcinavimo punkte. Visi norintieji gauti vakciną laukiami nuo 11 iki 17 val.
Gaisras Kaune
Prekybos centras „Akropolis“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Klaipėdos „Akropolyje“ suaugusieji ir vaikai nuo 12 metų galės be išankstinės registracijos pasiskiepyti kompanijų „BioNTech“ ir „Pfizer“ sukurta „Comirnaty“ vakcina bei tą pačią dieną gauti ar pratęsti galimybių pasą. „Comirnaty“ vakcina pasirinkta dėl to, kad geriausiai tinka sustiprinančiai dozei.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie šios socialiai atsakingos iniciatyvos, juolab kad dar vasarą prie „Akropolių“ buvo galima pasiskiepyti specialiuose skiepobusuose. Visos pandemijos metu skiriame ypatingą dėmesį tiek prekybos centrų lankytojų, tiek darbuotojų saugumui. Iniciatyva žmones skiepyti prekybos centruose yra išties reikalinga ir patogi, nes tai taupo gyventojų laiką ir supaprastina vakcinacijos procesą – viliamės, kad mūsų lankytojai pasinaudos šia galimybe“, – sako „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas.

Mobiliajame vakcinacijos punkte bus galima pasiskiepyti sustiprinančiąja trečiąja vakcinos doze, taip pat pirmomis bei antromis dozėmis. Atvykstant būtina turėti asmens tapatybės dokumentą, kad NKC sveikatos priežiūros specialistai galėtų suvesti reikiamą informaciją į duomenų bazę ir tą pačią dieną pratęsti galimybių paso galiojimą. Pasiskiepyti norinčius vaikus turi atlydėti tėvai.
Mobilusis vakcinavimo punktas įrengtas prie II-ojo Klaipėdos „Akropolio“ įėjimo. Prie mobilaus skiepų punkto bus formuojama gyva eilė.

Vakcinacijos turas per didžiausius šalies prekybos centrus prasidėjo dar prieš Naujuosius Metus Vilniaus „Akropolyje“. Sausio mėnesį bus ir daugiau NKC mobilios komandos išvykų į didžiausius prekybos ir pramogų centrus – šiuo metu derinamos išvykų datos ateinančioms savaitėms, apie kurias bus paskelbta viešai artimiausiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius