2022 09 17

Per karščius fontanas Rokiškyje neveikė, bet įjungtas atėjus rudeniui: ar vertėjo?

„Gimtojo...“ skaitytojas B. D. pastebėjo, kad pradėjo veikti šalia savivaldybės esantis fontanas. Anot skaitytojo, fontanas neveikė visą vasarą, per karščius, o dabar atvėsus ar beverta jį jungti?
Fontanas Rokiškyje
Fontanas Rokiškyje / www.grokiskis.lt nuotr.

„Neseniai baigti fontano tvarkymo darbai, todėl įjungėme jį išbandyti ir paliksime veikti per miesto gimtadienį. Gali būti, kad kitą savaitę jis jau bus išjungtas, nes nebe už kalnų šaltasis sezonas.

O tvarkyti privalėjome, juk tai vieša erdvė, kurią mato visi žmonės, negalime visam laikui palikti styrančių metalinių strypų, turime prižiūrėti ir tvarkyti miesto aplinką“, – sakė savivaldybės administracijos direktorius Andrius Burnickas.

Kaip „Gimtasis…“ jau rašė, savivaldybė kreipėsi konsultacijų dėl fontano remonto, tačiau tiekėjai pasiūlė jį iš esmės rekonstruoti.

Deja, rekonstrukcijos kaina viršijo 100 tūkst. eurų, tad buvo nuspręsta fontaną tik paremontuoti: sutvarkyti hidroizoliacinę dangą, purkštukus, neveikiantį apšvietimą.

Šiems darbams buvo skirta 12 278 Eur su PVM. Darbai atlikti greičiau nei tikėtasi, sutartyje numatyta darbų pabaigos data – gruodžio 16-oji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius