Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 24

Per Kūčias važiuosime apledėjusiais keliais (atnaujinta 14.40 val.)

Lietuvoje šiuo metu kritulių nėra. Vakariniuose rajonuose tvyro stiprus rūkas. Vietomis matomumas siekia tik 100 ar 200 metrų, praneša kelininkai.
Pabarstytose ir nuvalytose pagrindinėse miesto gatvėse eismo sąlygos vakar buvo neblogos, tačiau nuošalesnėse gatvelėse vairuoti itin sudėtinga.
Pabarstytose ir nuvalytose pagrindinėse miesto gatvėse eismo sąlygos neblogos. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Plikledis

Važiavimo sąlygos pagrindiniuose keliuose yra tik patenkinamos. Ant kelių dangos dar yra šlapio sniego, vietomis provėžota, kai kur keliai vėl ledėja – darosi grublėti. Magistraliniai ir krašto keliai barstomi jau antrą, o kai kuriose apskrityse – net trečią kartą.

Valomi ir rajoniniai keliai. Jie taip pat yra slidūs. Barstomi tik stačiose įkalnėse, staigiuose posūkiuose ir gyvenvietėse. Važiavimo sąlygos šiuose keliuose sudėtingos.

Apsemti ir apledėję kai kurie Šilutės rajone esančių rajoninių kelių ruožai. Bendras tokių kelių ruožų ilgis apie 950 m. Eismas šiuose ruožuose draudžiamas. Dėl tikslesnės informacijos prašome kreiptis į Šilutės kelių tarnybą.

Detali orų prognozė Kūčioms ir Kalėdoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius