-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 21

Per laivų paradą – jūreiviškai pasipuošęs berniukas su šuneliu

Šeštadienį uostamiestyje įvyksiančio 1-ojo Klaipėdos laivų parado dalyvius ir stebėtojus sveikins šventiškai pasipuošęs skulptūros „Vaikystės svajonė“ herojus – berniukas su šuneliu. Skulptūrą miestui dovanojusios bendrovės „Pamario restauratorius“ iniciatyva berniukui specialiai šiai progai buvo sumodeliuotas ir pasiūtas jūreiviškas kostiumas.
Kruizinių laivų terminalo personažas – berniukas – šventėms buvo aprengtas.
Kruizinių laivų terminalo personažas – berniukas – per Kalėdas buvo papuoštas raudonai, o šįkart bus aprengtas jūriškai. / J.Andriejauskaitės nuotr.

Klaipėdiečių pamėgtos skulptūrėlės pirmąkart buvo aprengtos prieš Kalėdas ir tapo smagia atrakcija miestui. Tuomet berniukui buvo pasiūtas kalėdinis apsiaustas ir kepurė, aprengtas buvo ir šunelis.

 „Palankūs atgarsiai ir miestiečių siūlymai plėtoti šią idėją paskatino mus naujam žingsniui – berniukui buvo sukurtas jūreiviškas kostiumas, kuriuo jis galės pasipuošti per visas Klaipėdos jūrines šventes. Tikiuosi, kad klaipėdiečiai  ir svečiai patirs daug malonių akimirkų per Laivų paradą, o bronzinis jūreivis taps gražiu šventės akcentu“,- sakė bendrovės „Pamario restauratorius“ vadovas Aldas Kliukas.

Jūreivišką aprangą berniukui sumodeliavo ir pasiuvo Ingridos Railienės mados namai. Nauju drabužiu skulptūrėlė „apsirengs“ šeštadienio rytą, 10 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius