-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 05

Per plauką nuo tragedijos: Giruliuose tėvas saulės kepinamoje mašinoje paliko kūdikį ir išėjo į barą

Ilgai lauktas karštis kai kuriems vasarotojams, atrodo, visai susuko protą. Girulių paplūdimyje tik per plauką išvengta tragedijos. Pajūrio bare pramogavęs vasarotojas pamiršo, kad saulės kaitinamame automobilyje likęs jo kūdikis.
Kūdikis automobilyje
Kūdikis automobilyje / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Kūdikis Klaipėda

Liudininkų teigimu, maždaug vienerių mergaitė automobilyje praleido apie valandą. Tėvas vaiką mašinoje paliko miegantį ir patraukė į paplūdimio barą. Pramogaudamas jame nė nesivargino patikrinti, kaip saulės kepinamoje mašinoje jaučiasi jo atžala.

„Kol vaikas miegojo, niekas neatkreipė dėmesio, o kai pabudo, pradėjo klykti ir panikuoti. Vaikui buvo karšta, stigo oro – juk langai buvo vos vos atsukti. Kilo sąmyšis, žmonės puolė kviesti gelbėtojus, policijai skambinti“, – pasakojo pajūrio gelbėtojas Jevgenijus Bazykas.

Kilus sąmyšiui nuo baro kėdės pakilo ir įvykio kaltininkas. Aplinkiniai jį kaip reikiant išpliekė pamokančiais žodžiais. Tačiau nuo policijos pamokymų vyras išsisuko, – išdūmė iš paplūdimio automobilių stovėjimo aikštelės pareigūnams nespėjus atvykti.

L. Sėlenienės nuotr. /Pajūrio gelbėtojai
L. Sėlenienės nuotr. /Pajūrio gelbėtojai

Toks atvejis pajūrio gelbėtojų darbe pirmas, tačiau neatsakingų vasarotojų drausminimas jau tapo kasdienybė. Nuo  saulės voniomis besilepinančių tėvų nuklydę vaikai – nuolatinis gelbėtojų rūpestis. Būna, kad minioje gimdytojų neberandantys vaikai pajūriu nupėdina ne po vieną kilometrą, kol patenka į gelbėtojų rankas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius