-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 06

Pirmoji šalčio auka Klaipėdoje: sušalusį benamį policija naktį paliko gatvėje prie nakvynės namų

Antradienio rytą Klaipėdos universitetinėje ligoninėje mirė sušalęs vyras. Aiškėja, jog naktį šis benamis policijos buvo atvežtas ir paliktas prie nakvynės namų.
Nakvynės namuose vienos nakties nakvynei benamiams yra skirtos 54 vietos.
Klaipėdos nakvynės namai / 15min nuotr.

39-erių metų nuolatinės gyvenamosios vietos neturėjęs vyras į ligoninę iš nakvynės namų buvo atvežtas antradienio naktį, apie 2.30 val. Jam nustatytas bendras kūno sušalimas. 10 val. ryte vyriškis ligoninėje mirė.

Klaipėdos nakvynės namų darbuotojai 15min pasakojo, jog antradienio naktį policija prie nakvynės namų atvežė ir „gražia forma išmetė“ du benamius. Policija apie atvežtus asmenis neinformavo ir išvyko. Nakvynės namų darbuotojai patys pamatė ant žemės sėdintį ir visą drebantį vyrą. Paklausus, kaip jis jaučiasi, šis nieko negalėjo atsakyti. Jam netrukus iškviesta greitoji, tačiau nelaimėlis ryte ligoninėje mirė.

Klaipėdos nakvynės namų darbuotojai 15min pasakojo, jog antradienio naktį policija prie nakvynės namų atvežė ir „gražia forma išmetė“ du benamius. Policija apie atvežtus asmenis neinformavo ir išvyko.

Nakvynės namų darbuotojai neslepia, kad jau ne kartą pasitaikė atvejų, kai policija ir greitoji benamius tiesiog palieka prie įstaigos nieko neinformavusi.

Tai pirmoji šalčio auka šią žiemą Klaipėdoje. Nors temperatūra čia aukštesnė nei visoje Lietuvoje, šaltis naktį siekia apie 15 laipsnių žemiau nulio.

Klaipėdos nakvynės namuose Šilutės plente ir Viršutinėje gatvėje yra 174 nakvynės vietos. Viršutinėje gatvėje laisvų vietų nakvynei būna daugiau, Šilutės plente esantys namai paprastai būna sausakimši. Šaltomis naktimis darbuotojai benamius priima nepaisydami vietos stygiaus, jiems pasiūlo karštos arbatos, šiltas patalpas bei maisto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius