-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 13

Pirmoji šių metų santuoka Šiauliuose buvo užregistruota Šiaulių tardymo izoliatoriuje

Praėjusią savaitę Šiaulių tardymo izoliatoriuje buvo įregistruota civilinė santuoka, kuri buvo pirmoji santuoka šiais metais užregistruota Šiaulių mieste. Nors civilinės santuokos registravimo metu neskambėjo Felikso Mendelsono maršas, kaip tai įprasta Santuokų rūmuose, tačiau jaunieji buvo laimingi.
Asociatyvi iliustracija
Asociatyvi iliustracija / KD iliustracija

Porai įamžinus savo santuoką ir ištarus vienas kitam lemtingąjį „taip“ , Šiaulių tardymo izoliatoriaus administracija pasveikino jaunuosius sukūrus šeimą, palinkėjo ilgo ir sėkmingo šeimyninio gyvenimo. Santuokos sudarymo proga Šiaulių tardymo izoliatoriaus direktorius Saulius Rajunčius jauniesiems suteikė ilgalaikį pasimatymą.

Tardymo izoliatoriaus direktorius jauniesiems suteikė ilgalaikį pasimatymą.

Vieno šeimos nario įkalinimo pasekmes dalijasi visa šeima – sutuoktiniai, vaikai, nuteistųjų tėvai, broliai, seserys ir kiti artimieji, tad laisvės atėmimo bausmė yra nelengvas šeimos ryšių išbandymas. Šiaulių tardymo izoliatoriaus direktorius pastebėjo, kad tie nuteistieji, kurie turi stiprų šeimos palaikymą ir paramą, turi daugiau galimybių pasitaisyti ir vėl tapti visaverčiais visuomenės nariais.

Siekiant veiksmingos nuteistųjų socialinės reabilitacijos, Kalėjimų departamentas kartu su jam pavaldžiomis pataisos įstaigomis, 2020-aisiais metais itin didelį dėmesį skirs iniciatyvoms, skirtoms nuteistųjų šeimos ryšių išsaugojimui, stiprinimui ar atstatymui.

Vestuvės Šiaulių tardymo izoliatoriuje nėra retas reiškinys – 2019 metais įstaigoje buvo registruota 18 santuokų, pažymima pirmadienį Kalėjimų departamento atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius