-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 20

„Pirtis“ dėl darbų Marvelės gatvėje

Kauno miesto savivaldybėje jau trečia savaitė darbuojasi Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) ir Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos (FNTT) pareigūnai. Kiek dar tęsis jų atliekamas tyrimas – nežinia.
Kauno savivaldybėje šiuo metu vyksta tyrimas dėl kai kurių valdininkų veiksmų.
Kauno savivaldybėje šiuo metu vyksta tyrimas dėl kai kurių valdininkų veiksmų. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

„Antikorupcinė komisija perdavė generaliniai prokuratūrai medžiagą dėl Marvelės gatvėje atliktų darbų lėšų skaidrumo. Jei buvo kokių nusižengimų – viskas bus išaiškinta. Daugiau komentarų bus tuomet, kai bus pateiktos jų atlikto tyrimo išvados“, – vakar „15min“ sakė Kauno miesto Administracijos direktorius Vygantas Gudėnas, teigęs, kad savo ruožtu savivaldybė STT ir FNTT pareigūnams padeda kiek gali.

Bylą dėl piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi tiriantys pareigūnai atliko dokumentų poėmius keliuose savivaldybės skyriuose. Buvo tikrinami visi su Marvelės g. ir Aleksoto prietilčiu susiję dokumentai nuo pat 2003 metų.

Įtariama, kad statybas kuravę savivaldybės valdininkai sąmoningai rengė konkretiems konkurso dalyviams pritaikytas sąlygas, iš savanaudiškų paskatų didino kainas už paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius