-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 18

Planuose – daugiau skrydžių įvairesnėmis kryptimis

Tarptautinio Kauno oro uosto vadovai planuoja ateityje keleiviams pasiūlyti daugiau reguliariųjų skrydžių įvairesnėmis kryptimis.
Kauno oro uostas naktį.
Kauno oro uostas naktį. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Oro uosto vadovo Arijando Šliupo teigimu, jie yra pateikę kelis pasiūlymus bendradarbiauti oro linijų įmonėms. Tačiau kol kas neaišku, kada iš jų bus gautas atsakymas. Pasak oro uosto vadovo, terminų oro uostas nėra užsibrėžęs, todėl negalima pasakyti, ar naujienas pavyks įrašyti į kovo pabaigoje pradedantį galioti vasaros skrydžių sezono tvarkaraštį. „Tokį terminą sau užsibrėžė Vilniaus oro uostas, ne mes. Airijos bendrovė „Ryanair“, jeigu apsispręstų dėl naujo maršruto, gali jį atidaryti kad ir rytoj, bet konkrečių terminų nėra“, - sakė A.Šliupas.

Pasak jo, Kauno oro uostas visada siekė, kad oro bendrovės rengtų skrydžius iš Kauno įvairesnėmis kryptimis. „Mūsų prioritetai - Paryžius, Edinburgas, Milanas, Bilundas, Šiaurės Vokietijos regionas bei Maskva. Dėl pastarosios krypties kol kas nelabai pavyksta susitarti“, - pripažino Kauno oro uosto vadovas.

Šiuo metu daugiausia skrydžių iš Kauno oro uosto driekiasi į Londoną. „Dabar pas mus vykdoma 17 savaitinių skrydžių į Londoną, todėl susisiekimas šia kryptimi labai geras“, - įsitikinęs A.Šliupas. Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“, pervežanti apie 99 proc. Kauno oro uosto keleivių, šiuo metu iš Kauno siūlo penkias kryptis: į Londoną (Lutoną ir Stanstedą), Dubliną, Birmingemą bei Frankfurtą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius