-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 05

„Plaštakės“ dangstėsi skelbimais apie masažą

Uostamiesčio pareigūnams trečiadienį įkliuvo kelios merginos, skelbimais apie daromus masažus dangsčiusios seksualines paslaugas.
Britai tkisi imtis ryžtingesnių priemonių prostitucijai kontroliuoti
Skelbimais apie atpalaiduojantį masažą dangstėsi „plaštakės“. / photos.com

Viešosios tvarkos biuro Prevencinio skyriaus pareigūnai, palaikydami organizacijos „Caritas“ akciją „Aš – už pasaulį be prostitucijos“, surengė reidą „Plaštakė“.

Pareigūnai išanalizavo viename miesto dienraštyje publikuotų darbo paieškos bei masažo paslaugas siūlančių skelbimų turinį ir pasidomėjo, ką iš tiesų siūlo skelbimų „Viliojantys ir išdykę masažai“, „Seksuali katytė pažaistų su Jumis“, „Švelni panelė ieško darbo, gali masažuoti“ autoriai.

Visų be išimties skelbimų autorės be užuolankų pristatė savo paslaugą, aiškiai įvardydamos kainą (šimtas litų už pusvalandį „malonumo“), „privalumus“: liemens bei krūtinės apimtis, ūgį, svorį bei sugebėjimus ir patirtį.

Šešios skelbimų autorės pasikvietė tariamus klientus į nuomojamus butus ir iš anksto paėmė už seksualinę paslaugą sutartą atlygį. Visuose itin kukliai apstatytuose butuose, be lovos ir pundelio rankšluosčių,  nebuvo jokių kitų įprastą buitinį gyvenimą liudijančių atributų.

Akivaizdu, jog moteriškės čia atvykdavo lyg į paprastą darbovietę, tik „darbo“ pobūdis – seksualinių paslaugų teikimas – Administracinių teisės pažeidimų kodekse įvardijamas kaip vertimasis prostitucija, o už šią veiką numatyta bauda nuo 300 iki 500 litų, jei asmuo nusižengia pirmą kartą, bei nuo 500 iki 1000 arba iki 30 parų arešto, jei asmuo per vienus metus nusižengia pakartotinai.

Keturioms iš šešių merginų skirtos administracinės nuobaudos – piniginės baudos, dviejų administracinės bylos keliaus į teismą, nes jau šiemet nusižengė nebe pirmą kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius