Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 31

Plauna rūšiavimo konteinerius

Komunalinių paslaugų ir ekologijos verslo bendrovė pradėjo plauti antrinių žaliavų surinkimo konteinerius. Tokių geltona, žalia ir mėlyna spalvomis nudažytų popieriui, stiklui ir plastikui skirtų „Specialaus autotransporto“ konteinerių Klaipėdoje, jos rajone bei Neringoje yra 420.
Šiukšlių konteineriai
Šiukšlių konteineriai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Planuojama, kad nuvalyti visus stovinčius rūšiavimo konteinerius „Specialaus autotransporto” darbuotojai užtruks apie savaitę. Sunkiausia bus nuplauti dažais apipurkštus konteinerius. Dažams valyti bendrovė įsigijo specialių valymo priemonių.

„Po žiemos konteineriai būna praradę ryškias spalvas dėl lietaus, sniego ar purvo. Rūpinamės aplinka, todėl privalome pasirūpinti ir konteinerių švara bei išvaizda”, – sako „Ecoservice” generalinis direktorius Saulius Budrevičius.   

„Ecoservise“ grupė, kuriai priklauso ir „Specialus autotransportas“, antrinių žaliavų konteinerius valo jau ne pirmą pavasarį. Konteineriai bus plaunami ir kituose miestuose kur savo paslaugas teikia „Ecoservice” ar jos antrinės įmonės. Iš viso per kelias savaites Vilniuje, Lentvaryje, Varėnoje, Neringoje, o taip pat Klaipėdoje, Trakuose, Šilutėje, Širvintose ir šių miestų rajonuose „Ecoservice” nuplaus daugiau nei pusantro tūkstančio antrinių žaliavų konteinerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius