-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 16

Po 15min.lt straipsnio sustabdė įtartiną Ąžuolyno takų remontą

Susizgribę, jog Ąžuolyno parko takai remontuojami atbula ranka, savivaldybės valdininkai laikinai sustabdė vykdytus darbus.
Valdininkai užtikrino, kad rangovų padaryti defektai miestui papildomai nekainuos nė cento.
Valdininkai užtikrino, kad rangovų padaryti defektai miestui papildomai nekainuos nė cento. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Praėjusį trečiadienį naujienų portale 15min.lt buvo paskelbta naujiena apie iš pažiūros netinkamai vykdomus, už mokesčių mokėtojų pinigus finansuojamus darbus.

„Nesu šių darbų specialistas, tačiau net man akivaizdu, kad viskas daroma netinkamai: naujoji danga klojama tiesiog ant judančių ištrupėjusios dangos gabalų. Nežinia kodėl, bet takelis prie S.Dariaus ir S.Girėno paminklo yra platinamas“, – minėtame straipsnyje buvo cituojamas į redakciją kreipęsis kaunietis.

Po publikacijos praėjus porai dienų, savivaldybė išplatino pranešimą, kuriame cituojamas darbus vykdžiusios bendrovės „Kauno keliai“ atstovas Mindaugas Radžius.

„Pėsčiųjų ir dviračių takų pagrindai yra silpnesni negu važiuojamųjų dangų, be kita ko – dar ir nekokybiškai įrengti, todėl, atvažiavus sunkiajai technikai, ir neatlaikė. Įmonės specialistams įvertinus esamą padėtį buvo nutarta vietomis pagrindus įrengti naujai, ištaisyti defektus ir darbus tęsti esant palankioms oro sąlygoms, – cituojamas bendrovės Kelių statybos direktorius. – Galiu tik dar kartą pakartoti, jog darbai tam ir buvo sustabdyti, jog galutinis rezultatas būtų pats geriausias ir žmonės būtų patenkinti“.

Išplatintame pranešime priduriama, jog pasirašiusi sutartį Kauno miesto savivaldybe, bendrovė „Kauno keliai“ įsipareigojo atliktiems darbams suteikti 5 metų garantinį laikotarpį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius