Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 02

Po „Astravo pratybų“ PAGD sukūrė apklausą dėl perspėjimo pranešimų į mobiliuosius telefonus

Po antradienį vykusių „Astravo pratybų“ Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos (PAGD) sukūrė apklausą dėl perspėjimo pranešimų mobiliuosiuose telefonuose. Per pratybas tokius pranešimus gavo tik 70 proc. gyventojų.
GPIS pranešimas mobiliajame telefone
Asociatyvi iliustracija / 15min.lt nuotr.

Anketą galite rasti čia.

Per pratybas dėl galimo incidento Astravo atominėje elektrinėje pietryčių Lietuvoje informacinius pranešimus telefonuose gavo 70 proc. gyventojų, suveikė 67 perspėjimo sirenos iš 70, pranešė pratybų organizatoriai, rašė BNS.

„Pirminiais vertinimais, pasiekiamumas buvo apie 70 procentų“, – žurnalistams sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento direktoriaus pavaduotojas Mindaugas Kanapickas.

Pasak jo, dalis žmonių pranešimų galėjo negauti dėl netinkamai nustatytų telefonų, problemų taip pat galėjo kilti dėl licencijų trūkumo.

Prasidėjus pratyboms sutriko pasirengimo ekstremaliosioms situacijoms svetainės lt72.lt veikla. Anot M.Kanapicko, svetainės veikla buvo sutrikusi iki trijų minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius