-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 14

Po galais, kada pagaliau patrauksite nelemtą šviesoforą iš kelio automobiliams?

Nors patys projektuotojai prisipažino sankryžoje prie Seimo sukūrę „juodąją skylę“, Vilniaus valdžia toliau smaginasi stebėdama, kaip vairuotojai daužo mašinas ir eismo reguliavimo įrangą.
Popietę šviesoforus prižiūrinčios įmonės „Urbico“ specialistai atstatė suniokotą eismo reguliavimo įrangą.
Šviesoforus prižiūrinčios įmonės „Urbico“ specialistams atsibodo atstatinėti niokojamą eismo reguliavimo įrangą. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Praėjusią savaitę 15min.lt pranešė apie eilinę avariją „užkeiktoje“ sankryžoje – Gedimino prospekto ir A.Goštauto gatvės sankirtoje nuolat taranuojami šviesoforai.

Portalo žurnalistai rado sankryžos projektuotojus, kurie žino šią situaciją, pripažįsta sukūrę „juodąją skylę“ ir yra nusiteikę šią vietą perprojektuoti.

Tačiau savivaldybės Eismo poskyrio vedėjas tik pasiūlė vairuotojams „išjungti pasipuikavimo pavarą“. Rezultatas – pirmadienio popietę šviesoforas su visa apsaugine tvorele bei kelio ženklu vėl jau nežinia kelintą kartą nušluotas.

Kaip rašo „Delfi“, šiandien apie 16.15 val. visureigis Toyota Land Cruiser trenkėsi į šviesoforą bei išvedė iš rikiuotės (prieš pat vakarinį piką) visą sankryžos eismo reguliavimo įrangą.

Susinervinęs visureigio vairuotojas net nesustojo – dideliu greičiu nulėkė Geležinio Vilko gatvės link. Šis spontaniškas poelgis Toyota savininkui brangiai kainuos, nes liudininkai įsidėmėjo numerius.

Klausimas miesto valdžiai: kiek dar problemų turi kilti šioje sankryžoje, kad būtų imtasi veiksmų?


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius