Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 08 20

Po kreipimosi į teisėsaugą A.Valinskas posėdyje, kur dalyvauja ir R.Michalskio žmona

Ketvirtadienį A.Valinskas pareiškė, kad kreipėsi į Valstybės saugumo departamentą ir Generalinę prokuratūrą, prašydamas išsiaiškinti dėl jam metamų kaltinimų ryšiais su nusikalstamomis struktūromis. Kaip pranešė LNK, netrukus po šio pareiškimo Seimo pirmininkas laiką leido restorane Trakų rajone su bendražygiais, tarp kurių – ir bent vienas asmuo, dėl kurio kilo skandalas.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

A.Valinskas, kreipdamasis į VSD ir Generalinę prokuratūrą, prašė pateikti visuomenei išsamią informaciją, ar turima konkrečios informacijos ar duomenų, kurie patvirtintų jo galimai neteisėtus ryšius su Kauno Daktarų grupuote ar kitomis nusikalstamomis, ar verslo struktūromis.

Kaip praneša LNK, netrukus po šio pareiškimo A.Valinskas su partijos bendražygiais jau posėdžiavo viename restorane Trakų rajone. Čia susirinko 32 iš 38 partijos skyrių vadovai. LNK žiniomis, tarp posėdžiaujančių žmonių – ir Rasa Lebedevienė, kurios pavardė buvo dažnai minima rašant apie galimus A.Valinsko ryšius su nusikalstamomis struktūromis.

R.Lebedevienė yra Kauno Daktarų gaujos nario Rolando Michalskio, pravarde Micha, žmona. R.Lebedevienė yra aktyvi partijos Kauno rajono skyriaus narė, šios sesuo Rūta Pusvaškienė – skyriaus pirmininkė. A.Valinskas teigia, kad R.Michalskis yra tik vienas iš daugelio jo pažįstamų. Tačiau žiniasklaidoje pasirodė informacijos, kad A.Valinskas nemažai laiko praleido su R.Michalskiu ir  esą net tarpininkavo jam, kad šis gautų informacijos apie teisėsaugos atliekamą ikiteisminį tyrimą dėl Daktarų veiklos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius