Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 09

Po Meksikos saule pasišildęs Eligijus Masiulis gaus barti

Liberalų sąjūdžio (LS) lyderis Eligijus Masiulis atostogas tolimojoje Meksikoje leidžia be Seimo valdybos žinios. Grįžusiam parlamentarui ketinama priminti vidaus tvarkos taisykles, praneša „Lietuvos žinios“.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Mat pagal nustatytą tvarką visi Seimo nariai, pasirenkantys asmeninei kelionei ne Europos Sąjungos (ES) valstybes, apie tai turi informuoti Seimo valdybą.

„Apie savo kelionę E.Masiulis turėjo informuoti Seimo valdybą. Neprisimenu, kad būtume svarstę jo prašymą“, – „Lietuvos žinioms“ sakė Seimo vicepirmininkė Irena Degutienė, kuruojanti parlamentarų išvykas į užsienį. Anot jos, Seimo valdyba yra reglamentavusi kai kurių asmeninių kelionių tvarką. „Juk išvyksta Seimo narys, valstybės žmogus, todėl turime žinoti, kad jis kerta ES sieną“, – paaiškino I.Degutienė.

LS frakcijos seniūno pavaduotojas Gintaras Steponavičius patvirtino, kad šventiniu laikotarpiu E.Masiulis su šeima yra išvykęs ilsėtis už Europos ribų. „Didelio kriminalo“ dėl to jis tikino neįžvelgiantis, nes kolega atostogauja ne už mokesčių mokėtojų pinigus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius