Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 24 /20:29

Po penktadienio grumtynių Kedžių namuose abi konfliktuojančios pusės sėdo rašyti skundų

Kitą rytą po penktadienį įvykusių grumtynių Kedžių namuose, kuomet buvo bandoma įvykdyti teismo sprendimą ir perduoti Laimutei Stankūnaitei jos dukrą, abi konfliktavusios pusės sėdo rašyti skundų, pranešė LNK Žinios.
Laimutė Stankūnaitė
Laimutė Stankūnaitė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

L.Stankūnaitės advokatas Gintaras Černiauskas jau pirmadienį kreipsis į prokuratūrą dėl trukdymo įvykdyti teismo sprendimą.

„Aš tokio atvejo nesu girdėjęs, ir visą tą pasipriešinimą, be jokios abejonės vykdė ir organizavo tiek Neringa Venckienė, tiek Kedžiai, tiek ir jų giminaičiai. Šiuo metu yra rengiami dokumentai prokuratūrai, ir aš manau, kad pirmadienį bus paruošti ir pateikti“, – LNK Žinioms sakė advokatas.

Jis taip pat ketina kreiptis su prašymu patraukti baudžiamojon atsakomybėn N.Venckienę už tai, kad ji viešai agitavo nevykdyti teismo sprendimo.

Antstolė Aldona Vaicekauskienė savo ruožtu ketina kreiptis į Kauno rajono apylinkės prokuratūrą su pareiškimais dėl ikiteisminio tyrimo pradėjimo Laimai Kedienei, Vytautui Kedžiui ir Audronei Skučienei.

Be to, ji ketina prašyti teismo išaiškinti, ar paimant mergaitę, patalpoje gali būti policijos pareigūnai.

Sulaukusi grasinimų antstolė dar kartą prašo skirti jai apsaugą.

Tuo tarpu Drąsiaus Kedžio artimieji taip pat aktyviai rašo skundus. A.Skučienė jau kreipėsi į prokurorus prašydama pradėti ikiteisminį tyrimą dėl grumtynių metu jai prakirstos lūpos.

Ji žada skųsti ir jos negelbėjusius policininkus.

„Vyko vaiko teroras, prievarta prieš vaiką, prieš senus žmones, o policinininkai buvo kaip stulpai – saugojo nuo paprastų žmonių“, – piktinosi A.Skučienė.

N.Venckienės prašymu prokurorai jau ėmėsi ikiteisminio tyrimo dėl galimo mergaitės sužalojimo per vakarykštį mėginimą perduoti ją L.Stankūnaitei.

Garliavoje, Klonio gatvėje žmonės buriavosi ir šeštadienį.

Atnauinta 20.29 val. Kaip praneša portalas lrytas.lt, I.Stankūnaitė kreipėsi į policiją dėl patirtų sumušimų. Moteris nurodė, kad jai alkūne į akį smogė kažkas iš name buvusių teisėjos Neringos Venckienės artimųjų. Po incidento L. Stankūnaitė buvo nuvežta į ligoninę, gavo pažymą apie patirtus sužalojimus bei kreipėsi į policiją. „Mano klientė sakė patyrusi smurtą, ties kairiuoju skruostikauliu iš tiesų matėsi paraudimas“, – lrytas.lt patvirtino L. Stankūnaitės advokatas Gintaras Černiauskas.

VAIZDO ĮRAŠĄ, KURIAME UŽFIKSUOTOS GRUMTYNĖS KEDŽIŲ NAMUOSE, GALITE PAMATYTI ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius