Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 30

Po vieno klubo stogu – nuo reivo iki hiphopo

Ketvirtadienį prasidėsiantis šventinis „Pop Star Bar” savaitgalis startuos triguba jėga: nuo „kičinės“ diskotekos iki šokių muzikos atradimo „The Sneekers“.
Vienas populiariausių Lietuvos reperių Pushaz solinį pasirodymą „Pop Star Bar“ surengs šeštadienį.
Vienas populiariausių Lietuvos reperių Pushaz solinį pasirodymą „Pop Star Bar“ surengs šeštadienį. / Organizatorių nuotr.

Greičiausiai retas kuris neprisimena, kaip pasaulis kraustėsi iš proto dėl grupių „2Unlimited“ „Technotronic“ ar „Snap“. Jų dainos „No Limit“, „Pump Up The Jam“, „The Power“ kūrė muzikos madas, jų vaizdo klipai diktavo kaip rengtis ir gyventi. Nors tai buvo bene prieš dvidešimt metų, sunku tai pamiršti. Akivaizdu, kad dabar viskas grįžta į madą. „Pop Star Bar“ tų laikų muzikos infekcija kauniečius bandys užkrėsti jau šiandien.

Suplėšyti džinsiniai švarkeliai, žalios aptemptos guminės kelnės, išpūsti, blizgūs drabužiai, auksinės grandinės, pašiaušti plaukai, spalvoti sportbačiai ir akiniai – tai tik keletas idėjų. Belieka tik iškraustyti tolimiausią spintos lentyną ir keliauti į vakarėlį.

Linksmo vakaro centre – nebe pirmus metus beprotiškas diskotekas „Pump up the 90‘s“ Vilniuje rengiantys Sania ir Dyp. Ekscentriškas sostinės didžėjų duetas ruošiasi groti viską, kas labai sena, bet vėl labai madinga. Tai bus geriausi iš geriausių praėjusio amžiaus diskotekų hitai, o pagrindiniu vakaro himnu greičiausiai taps grupės „Culture Beat“ daina „Mr. Vain“.

„Suplėšyti džinsiniai švarkeliai, žalios aptemptos guminės kelnės, išpūsti, blizgūs drabužiai, auksinės grandinės, pašiaušti plaukai, spalvoti sportbačiai ir akiniai – tai tik keletas idėjų. Belieka tik iškraustyti tolimiausią spintos lentyną ir keliauti į vakarėlį“, – ragino baro atstovai.

Penktadienį, „Pop Star Bar“ iškels rimtą reivo puotą, išskirtinės diskotekos „Raving I'm Raving“ centre karaliaus tamsos riteriai iš Vilniaus. Kauno bare „The Sneekers“ pristatys savo DJ setą, kuriame lankytojai išgirs šiandien labai madingų „Justice“, Mr. Oizo, Mehdi, Tiga įrašų. Kokie intriguojantys ir įdomūs bebūtų „The Sneekers“, visgi pirmuoju smuiku penktadienio vakarėlyje grieš Manfredas.

Po penktadieninės diskotekos „Pop Star Bar” šeštadienį pirmą kartą pakvies į urban ir hiphopo muzikos naktį. Renginyje „Hip Hop Special” laukiami net keturi specialūs svečiai. Vakarėlio esminė figūra – garsiausios hiphopo grupės Lietuvoje „G&G Sindikatas” narys Pushaz. Vienas populiariausių reperių šalyje surengs savo solinį pasirodymą. Jam talkins trys didžėjai – radijo stoties ZIP FM laidų vedėjas, komandos „Despotin Beat“ komandos narys Vaiperis, visoje Lietuvoje kviečiamas groti DJ Mix bei DJ Remedy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius