Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 29

Policija nori, kad būtų panaikinta parlamentaro V.Babiliaus neliečiamybė

Policija prašo generalinio prokuroro kreiptis į Seimą su prašymu panaikinti teisinę neliečiamybę Seimo nariui, Tautos prisikėlimo partijos atstovui Vincui Babiiui, kuris įkliuvo pareigūnams dėl greičio viršijimo.
Vincas Babilius
Vincas Babilius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

LNK Žinios ketvirtadienį pranešė, kad Kelių policijos valdyba jau išsiuntė kreipimąsi generaliniam prokurorui, kad jis prašytų Seimo panaikinti teisinę neliečiamybę „kelių ereliu“ pramintam Seimo nariui.

Greitkelyje Vilnius – Kaunas net 165 km/h greičiu neva pas odontologą lėkusiam parlamentarui gresia ne tik bauda bei netekti vairuotojo pažymėjimo, bet ir areštas. Todėl Seimas turi leisti suvaržyti jo laisvę.

„Šiuo atveju mes privalome kreiptis į generalinį prokurorą, kuris kreiptųsi į Seimą. Be abejo, yra tokia galimybė, kad Seimas gali ir neduoti sutikimo“, – LNK Žinioms sakė Lietuvos kelių policijos tarnybos administracinės veiklos skyriaus viršininkas Dainius Šalomskas.

 Generalinis prokuroras Darius Valys ketvirtadienį sakė, kad sprendimai dėl galimų veiksmų V.Babiliaus atžvilgiu bus priimti gavus medžiagą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius