-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 25

Policija nustatė, kas internete išplatino filmą „Zero II“

Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnai ketvirtadienį Kaune atliko operaciją ir jos metu nustatė kaunietį, neseniai internete išplatinusį šiuo metu tik kino teatruose rodomo lietuviško filmo „Zero II“ kopiją.
Filmas „Zero 2“
V.Šapranauskas / Pauliaus Makausko nuotr.

Turimomis žiniomis, tai Kauno „Vyturio“ vidurinės mokyklos kompiuterinių informacinių sistemų specialistas Mantas N., praneša portalas lrytas.lt.

Policijos pareigūnai paėmė šio asmens kompiuterį. Manoma, kad juo naudodamasis kaunietis sukūrė „torrent“ bylą ir ją viešai išplatino internete. Mokyklos direktorė Aleksandra Bancevičienė ketvirtadienį po pietų teigė, jog poėmis buvo padarytas ne mokykloje, bet informacinių sistemų specialisto namuose. Anot pedagogės, mokyklos darbuotojas paaiškinęs, kad nieko blogo nedaręs, tik įvykęs nesusipratimas.

Kriminalinės policijos biuro pareigūnai tyrimą pradėjo, kai į policiją dėl neteisėtai internetinėje erdvėje paviešinto kūrinio su pareiškimu kreipėsi „Zero II“ platinančios bendrovės „Meed films“ atstovai. Tyrime taip pat dalyvavo Lietuvos antipiratinės veiklos asociacijos (LANVA) specialistai.

Lietuviškose „torrent“ sistemose esantis filmas „Zero II“ sulaukė didelio susidomėjimo. Svetainėje linkomanija.net nurodoma, jog šį filmą jau parsisiuntė beveik 43 tūkst. interneto vartotojų.

15min.lt straipsniai apie „Linkomaniją“

Dar nematyti filmo „Zero II“ kadrai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius