Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 20

Policija surado savo šešis vaikus likimo valiai palikusią motiną

Policija surado šešis vaikus likimo valiai palikusią Jurbarko rajono gyventoją 26 metų Aušrą Stankutę, pranešė „Lietuvos ryto televizija.“ Kol kas nežinoma, ar jai bus atiduoti vaikai.
Kūdikis
Kūdikis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaune Romainių mikrorajone ji glaudėsi kartu su savo sugyventiniu, keturių jauniausių vaikų tėvu Karoliu Janušausku, pranešė „Lietuvos ryto televizija.“  Dėl sukčiavimo įtariamą jauną tėvą pareigūnai sulaikė 48 valandoms – vyrui gresia kalėjimas.

Šešis vaikus, kurių jauniausiam vos septyni mėnesiai, pametusią motiną pas atžalas atvežė globos namų darbuotojai. Sugyventinio netekusi moteris žadėjo taisytis ir auginti vaikus, tačiau specialistai teigė prieš tai surengiantys jai rimtą patikrą

Po pasimatymo su vaikais motina iš pradžių sutiko paaiškinti, kodėl paliko vaikus, tačiau vėliau persigalvojo. Tris vaikus priglaudė vaikų globos namai Kaune, kiti trys mažiausi – kūdikių namuose.

A.Stankutė iš pradžių pasakojo, kad ji su šešiais vaikais buvo išvaryta iš nuomojamo buto ir atsidūrė miške. Tačiau liepos pabaigoje netikėtai dingo. Vaikus ji paliko ligoninėje. Pasak artimųjų, moteris pabėgo paskui sugyventinį – keturių mažiausiųjų tėvą. Šis spruko nuo jo ieškojusių pareigūnų.

Bėglių porą policijos pareigūnai aptiko rupjūčio 18 d. Kaišiadorių rajone.

Pagalbos šeimai tarnybos vedėja Inga Bradūnienė „Lietuvos ryto televizijai“ teigė, kad akivaizdu, jog motina turi daug problemų, tad vaikams geriau augti laikinoje šeimoje. Tiesa, dar tikimasi, kad vaikus paglobos kažkas iš giminių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius