-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 19

Policijai tikrinant Vilniaus taksistus, vienas bandė pasprukti

Ketvirtadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai ir Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio ir transporto departamento Miesto transporto skyriaus darbuotojai tikslinės priemonės metu tikrino taksi vairuotojų darbą.
Taksi
Taksi / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, policinė priemonė prasidėjo gaudynėmis – apie 22.30 val., prasidėjus patikrinimui ir policijos ekipažui stabtelėjus prie „Novotel“ viešbučio, į vieną iš kelių stovėjusių taksi automobilių įšoko vairuotojas ir bandė pabėgti. Pareigūnai jį pasivijo netoliese – Vienuolio gatvėje, šalia Operos ir baleto teatro.

Suprasdamas, kad pasprukti nepavyks, taksi vairuotojas į automobilio saloną įmetė taksi plafoną ir toliau leidosi bėgti pėsčiomis.

Panašių „linksmų“ situacijų pasitaikė ir daugiau.

Patikrinus 20 taksi automobilių vairuotojų nustatyta, kad 9 iš jų neturėjo visų būtinų dokumentų, todėl buvo taikytos administracinio poveikio priemonės. Vairuotojai sakėsi pamiršę vairuotojo pažymėjimą, neturėjo galiojančio civilinės atsakomybės draudimo, negalėjo pateikti skaitiklių metrologinio patikrinimo dokumentų, todėl didelės dalies patikrintų taksistų ketvirtadienio vakaro darbas baigėsi vos prasidėjęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius