Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 16

Policijos rankose – dvigubas grobis

Į pareigūnų rankas pakliuvo dvigubas grobis – sustabdę įtartinai važiuojantį automobilį, jie ne tik sulaikė neblaivų vairuotoją, bet ir rado pavogtą mašiną.
Praėjusį sekmadienį pavogtą automobilį vairavusiam kauniečiui teks stoti prieš teismą.
Praėjusį sekmadienį pavogtą automobilį vairavusiam kauniečiui teks stoti prieš teismą. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Kauno policijos Patrulių rinktinės pareigūnai pastebėjo įtartinai po Partizanų gatvę vinguriuojantį automobilį VW Golf ir jį sustabdė. Paaiškėjo, jog 5 kartus anksčiau teistas 27 metų kaunietis mašiną vairavo ne tik būdamas neblaivus, tačiau ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo. Už šiuos pažeidimus vairuotojui gresia administracinė atsakomybė.

Policijos pareigūnai, patikrinę automobilio duomenis, nustatė, jog transporto priemonė vos prieš kelias dienas buvo pavogta. Praėjusio sekmadienio vakarą Lukšio gatvėje trys asmenys, pagrasinę peiliu 29 metų kauniečiui, pagrobė jam priklausantį 2001 metais pagamintą automobilį, kainuojantį 17 tūkst. Lt. Policijos sulaikytam 27 metų vyrui teks atsakyti ne tik už vairavimą išgėrus bei neturint vairuotojo pažymėjimo, tačiau ir plėšimą, panaudojant nešaunamąjį ginklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius