-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 27

Policininkams teko aiškintis dėl turistus skriaudusių valkatų

Antradienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai surengė spaudos konferenciją ir joje aiškinosi dėl pirmadieninio incidento, kai senamiestyje buvo užpulti du kruiziniu laivu atplaukę Ispanijos turistai.
Po  ispanų turistų užpuolimo du iš tie patys valkatos persikėlė iš vieno skvero į kitą.
Pirmadienį Klaipėdoje užpulti ispanų turistai. Fotografijoje užfiksuoti tie patys valkataujantys asmenys, kurie kabinėjasi prie atvykelių. / L.Pakalkaitės nuotr.

15min.lt jau rašė, kaip pirmadienį valkataujančių benamių buvo užpulti ir iškeikti ispanų turistai. Pareigūnai informuoja, kad dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas ir jau sulaikyti du asocialūs asmenys, vienas jų jau anksčiau buvo ieškomas.

Viršininko pavaduotojas Vytautas Kazlauskas paaiškino, kad visas turistų lankomas uostamiestis stebimas vaizdo kameromis, per šiuos metus vien už girtavimą senamiesčio zonoje surašyti administracinės teisės pažeidimo protokolai 450 asmenų, 8 nubausti už nedidelį chuliganizmą miesto centre. Klaipėdoje jau sutramdyta daugiau nei 350 chuliganų. Pavaduotojas pabrėžė, kad pirmadienį pirmą kartą užfiksuotas smurto prieš užsienio pilietį atvejis.

Vadovybė pabrėžė, kad policija ir ateityje nesikratys prievolės rūpintis į uostamiestį atvykstančių turistų, o ir pačių klaipėdiečių saugumu. Vasaros sezono metu, glaudžiau bendradarbiaujant su Klaipėdos turizmo informacijos centru, turistus lydinčiais gidais, bus stengiamasi kiek įmanoma jį stiprinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius