Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 21

Policininkus prie vaizdo kamerų ir toliau pavaduos neįgalieji

Pirmadienį Kauno miesto savivaldybė pratęsė sutartį su socialine įmone „Lyderio akademija“. Jos darbuotojai, fizinę negalią turintys kauniečiai, ir toliau padės policininkams: jie stebės miesto apsaugos kamerų vaizdus.
Uostamiesčio policijai talkina šeši neįgalieji, kurie stebi vaizdo kameras.
Policijai talkinantys neįgalieji stebi vaizdo kameras ir fiksuoja jose pastebėtus pažeidėjus. / 15min nuotr.

Rugsėjo 1 dieną savivaldybė keturiems mėnesiams pasirašė paslaugų teikimo sutartį su jungtinę veiklos sutartį sudariusiomis UAB „Lyderio akademija“ ir IĮ „Eurotela“. Sutartis numatė, kad negalią turintys žmonės padėjo policijos pareigūnams stebėti vaizdo stebėjimo kameras. Bandymas pasiteisino: policijos pareigūnai liko patenkinti naujų kolegų darbu, todėl savivaldybė nusprendė atnaujinti sutartį. Sutartis su įmone pasirašyta vieneriems metais, su galimybe ją pratęsti dar 24 mėnesiams. Kaip ir anksčiau, negalią turintys darbuotojai stebės mieste įrengtas 70 vaizdo kamerų, fiksuos pažeidimus žurnaluose ir apie tai informuos policijos pareigūnus, atsakingus už viešąją tvarką. Vaizdo stebėjimo kamerų transliacijas vaizdo operatoriai stebi visą parą pagal patvirtintą darbo grafiką. Vienu metu monitorių stebės du darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius