Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 15

Politologas: V. Uspaskichas gali imtis gelbėti Darbo partiją

Darbo partijos įkūrėjui europarlamentarui Viktorui Uspaskichui ketinant grįžti į partiją, politologas mano, kad Darbo partijai gresiant visiškai išnykti iš politikos žemėlapio, buvusiam jos lyderiui gali būti patrauklu imtis gelbėtojo vaidmens.
Viktoras Uspaskichas
Viktoras Uspaskichas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasak Tomo Janeliūno, tai rodo, kad V.Uspaskichui politika vis dar yra įdomi.

„Nelabai seku pastaruoju metu, kas vyksta Darbo partijos viduje, bet atrodo, kad dabartinė partijos vadovė (Živilė Pinskuvienė – BNS) jau galutinai praranda net ir pačių partiečių pasitikėjimą, ir greičiausiai kažkas iš tų partiečių įkalbėjo Uspaskichą grįžti gelbėti partijos.

Aš siečiau tai būtent su noru pasinaudoti situacija, kada vyksta kitose partijose ne visada malonūs dalykai ir tos partijos neturi augančio populiarumo, o Darbo partijoje situacija jeigu nesikeis, tai iš tikrųjų ji rizikuoja visiškai sunykti. Tai, matyt, Viktorui Uspaskichui gal iš tikrųjų kilo šiokia tokia nostalgija ir tie prašymai imtis vėl gelbėtojo vaidmens jam, matyt, yra emociškai patrauklūs.

Nepaisant to, jog jis kabėjo, kad yra pasitraukęs iš partijos ir jam svarbesni kiti dalykai, manau, Uspaskichas kaip politikas nugali ir jam vis dar ta politika yra įdomi ir jis visai gali bandyti į ją sugrįžti“, – BNS sakė T.Janeliūnas.

Kaip šeštadienį pranešė Darbo partijos informacijos centras, 2015 metų pabaigoje iš partijos pasitraukęs V.Uspaskichas parašė Kėdainių skyriui prašymą vėl įstoti į šią politinę organizaciją. Prašymą dar turi apsvarstyti partijos Kėdainių skyriaus taryba.

V. Uspaskichas yra Darbo partijos garbės pirmininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius