Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 10

„Pop Star Bar” pradeda 4 dienų maratoną

Net keturias dienas truksiantį savaitgalį nesnaus ir populiariausias Kauno šokių muzikos ir kokteilių baras „Pop Star Bar“, kuriame kiekvieną dieną vyks vienas už kitą beprotiškesni vakarėliai.
Pop Star Bar pirmą kartą surengs net keturis vakarėlius iš eilės
Pop Star Bar pirmą kartą surengs net keturis vakarėlius iš eilės / Baro archyvo nuotr.

Trečiadienio vakarą visų laukia vakarėlis pavadinimu „Work Hard Party Harder“, pradėsiantis be proto ilgą visų mūsų laukiantį savaitgalį.

„Kas gali būti geriau nei atostogos vidury savaitės? Visus darboholikus ir ne tik kviečiame atsikvėpti ir atvykti į reabilitacijos kliniką  „Work Hard Party Harder“, į kurią registracijos kaina – tik nuo dešimties litų. Šį vakarą savo abra–kadabrinę paskaitą praves du mokslų daktarai: radijo stoties „Power Hit Radio“ žvaigždė Raminta bei baro rezidentas Modaco“, – kalbėjo baro šeimininkai.

Ketvirtadienį į Kauną sugrįžta geras „Pop Star Bar“ bičiulis ir dar geresnis didžėjus Bogdan Taran. Tai atlikėjas, kurį Kaune visi myli, tad jis čia sugrįžta vėl ir vėl.

„Bogdan Taran, kaip didžėjus, „turi akį“, nes jis visuomet žino ir jaučia – kada, kaip, kodėl ir kam. Todėl žmones jis akimirksniu priveda iki euforijos, kai kitam didžėjui galbūt prireiktų penkių grojimų“, – apie Bogdan Taran kalbėjo vakarėlio organizatoriai.

Penktadienio vakaras „Pop Star Bar'e“ priklauso nenuilstančiam didžėjui iš Londono – Pete Defeet.
Jis yra ne tik didžėjus bei prodiuseris – Pete Defeet yra D. Britanijoje labai gerbiamos įrašų kompanijos „Lost My Dog“, kurią žurnalas iDJ pavadino „šimtas priežasčių, dėl ko šokių muzika dar valdo“, bendrasavininkas.

„Apie Pete Dafeet dar daug kartų girdėsime ateityje. O tau privalu jį išgirsti šokių aikštelėje jau dabar“, – kalbėjo Lauris Lee ir Karalius, patys suksiantys plokšteles penktadienio vakarėlyje.

Keturios diskotekos iš eilės. To dar nebuvo per visą „Pop Star Bar“ istoriją, tad sunkiausias darbas šį kartą teks „Radio Fever“ serijai. Atgaivinti po trijų parų pavargusias kojas ir galvas sugebėtų tik nedaugelis, bet tai tikrai sugebės „mash up“ karalius Rolas. Jis savo setuose nevengia sugroti net ir AC/DC! Toks užtaisas gali išjudinti ne tik „Pop Star Bar“. bet ir Lietuvos ekonomiką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius