Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 31

„PopStarbar'e" – jaunas širdis medžiojantis radistas Rolas

Visą vasarą be atostogų dirbančiame kokteilių ir šokių muzikos bare „Pop Star Bar“ šį vakarą vyksiančioms linksmybėms vadovaus iš radijo eterio už didžėjaus pulto persikraustęs Rolandas Mackevičius.
Sparčiai tobulėjantis Rolandas Mackevičius novatoriškiausius šių dienų hitus privers suskambėti kitaip.
Sparčiai tobulėjantis Rolandas Mackevičius novatoriškiausius šių dienų hitus privers suskambėti kitaip. / Organizatorių nuotr.

Visuomet gera nuotaika trykštančiam Rolui, kuris kartu su kolega Jonu darbo dienomis veda ZipFM laidą „Radistai“, tai bus jau antrasis kartas, kai visiems jo norams paklus minia į „Pop Star Bar“ atklydusių ir šėlti iki paryčių norinčių sielų. Jau debiutinio pasirodymo metu jis švaistėsi savo fonotekos peiliais ir sužeidė ne vieną jauną širdį.

Šokiai ant didžėjaus sofos, už pulto gražiausioms šokėjoms suplakti kokteiliai ir rimtas „balaganas“ garantuotas ir šį kartą. Šįvakar vyksiančio vakarėlio „Radio Fever: The Best Of Now“ metu Rolas žada groti tik novatoriškiausius šių dienų hitus.

„Žinomos dainos šiandien suskambės naujai, jos bus greitesnės, triukšmingesnės ir dar labiau užvedančios. Praleisti šį vakarėlį yra tas pats, kaip pramiegoti Naujuosius metus, – iš peties rėžė Rolas. – Pažadu nenaudoti jokių pigių triukų, tokių kaip nusirenginėjimas. Šį vakarą nebus jokių įsibėgėjimų. Nuo pirmos dainos duosiu garo ir nepaleisiu šokėjų iki ryto. Tegu niekas net nebando išsilakstyti namo, nes tikrai nepavyks“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius